Respir greu si ma apasa pieptul

Buna ziua, m am lasat de alcool 2 -3 zile dar inca fumez tigara electronica..de la ea nu am patit nimic dar de cand am lasat alcoolul brusc respir greu si ma tine in piept in toata partea stanga..tensiunea e 15 cu 8 iar cand stau relaxat e 13-14 cu 8-9..respir greu si am stari de agitatie usoare.. Am incercat sa beau iar sa vad daca trece dar tot ramane acel respirat greu.. Mentionez ca in trecut mi s a intamplat la fel cand fumam tot tigara electronica..si cand m am oprit sa o fumez si am revenit la tutun mi a trecut.. Si inca ceva..problema a aparut de cand am schimbat tigara electronica cu una mult mai puternica in watti..
1 comentarii

Bună ziua! În primul rând aș vrea să știu dacă consumați zilnic alcool. Dacă nu, atunci cât de des consumați și ce cantitate (aproximativ un pahar, o cană sau mai mult). Ce tip de alcool consumați este de asemenea important (vin, bere sau băuturi mai tari). De asemenea, aș vrea să știu de cât timp fumați și aproximativ câte țigări/pachete pe zi (înainte de a trece la țigara electronică). Ce ați simțit dumneavoastră este posibil să fi fost un fenomen de sevraj etanolic și tabagic combinat. Vă sfătuiesc să încercați să renunțați și la alcool și la țigara electronică (nu are beneficii față de cea clasică, ci doar produce particule mai mici care ajung mai adânc în plămân și apar forme mai agresive de cancer pulmonar numite adenocarcinoame, spre deosebire de sarcoamele care sunt produse de țigara clasică). Aștept răspunsul dumneavoastră. O zi bună!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 3fetita mea respira greu noaptea si sforaie
- 1Respiratie cu portia!
- 1respiratie ciudata
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 1Dificultate in respiratie, tuse
- 3De cam 1 ma chinui cu o respiratie greoaie
- 4dupa primul pahar ma rosesc la fata si am senzatia ca ma sufoc
- 1Buna ziua nu pot trage aer in piept
- 2Parca nu respir suficient si trebuie sa casc ca sa imi umplu plamanii de aer
- 1Respiratie greoaie/junghi in piept
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 1Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
- 5Tulburare respiratorie?
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 0Respiratie greoaie
- 1Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: