respiratie grea
Buna ziua! Am 18 ani si sufar de astm bronsic alergic de acum 10 ani. Nu am avut decat o criza, la inceput, am luat tratament cu singulaire, aerius, ventoline si a fost totul sub control. Acum doua zile am avut balul de absolvire si am avut o rochie foarte stransa intre torace si abdomen. Am stat asa aproape 8 ore si a doua si a treia zi am inceput sa simt ca nu pot respira in picioare, respir normal cand stau intinsa insa obosesc imediat ce ma ridic. Sa se fi perforat plamanii/ diafragmul de la rochie sau e doar umiditatea?
1 comentarii
Buna! am si eu aceasta respiratie grea, s-o numesc mai mult o stare, imi vine sa trag aer in plamani destul frecvent. rareori simt niste jene la anumite nivele ale toracelui. nu am febra si nu tusesc, in schimb imi lacrimeaza ochii de la polen sau praf excesiv, stranut des si am mancarimi la nivelul luetei (primavara - vara). mentionez ca am avut acum 3 ani tbc, dar m-am vindecat complet dupa un tratament de 1 an, iar ultima radiografie a iesit normala. multumesc anticipat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 2dificultati in respiratie
- 4Respiratie greoaie
- 7Dificultati de respiratie la efort
- 3Respiratie greoaie
- 5copil cu intepaturi la inima
- 5dificultati la respiratie
- 7bloc partial de ramura dreapta
- 1zgomot respiratie
- 2Usturime gat, piept, greutate respir.
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 1Respiratie greoaie/junghi in piept
- 1Respiratie greoaie
- 3Senzație de sufocare
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Sufocare la frig
- 0Respirație foarte grea!
- 2Nu pot respira în intregime
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: