respiratie grea
Buna ziua! Am 18 ani si sufar de astm bronsic alergic de acum 10 ani. Nu am avut decat o criza, la inceput, am luat tratament cu singulaire, aerius, ventoline si a fost totul sub control. Acum doua zile am avut balul de absolvire si am avut o rochie foarte stransa intre torace si abdomen. Am stat asa aproape 8 ore si a doua si a treia zi am inceput sa simt ca nu pot respira in picioare, respir normal cand stau intinsa insa obosesc imediat ce ma ridic. Sa se fi perforat plamanii/ diafragmul de la rochie sau e doar umiditatea?
1 comentarii
Buna! am si eu aceasta respiratie grea, s-o numesc mai mult o stare, imi vine sa trag aer in plamani destul frecvent. rareori simt niste jene la anumite nivele ale toracelui. nu am febra si nu tusesc, in schimb imi lacrimeaza ochii de la polen sau praf excesiv, stranut des si am mancarimi la nivelul luetei (primavara - vara). mentionez ca am avut acum 3 ani tbc, dar m-am vindecat complet dupa un tratament de 1 an, iar ultima radiografie a iesit normala. multumesc anticipat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere spate+senzatie de umplere insuficienta a plamanilor cu aer
- 4de ce nu pot respira corect?
- 8problema respiratorie
- 1zgomot respiratie
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 4greutate in respiratie, oboseala
- 12Durere in piept, nod in gat, respiratie grea
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 2Probleme respiratorii
- 1Insuficienta respiratorie
- 1Respiratie Greoaie
- 4Cai respiratorii blocate
- 2Nu pot sa respir
- 4Crize de respirație!
- 7Nu pot sa inspir
- 0apasare pe piept
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1De ce am des senzații de sufocare, respir greu și simt că nu am suficient aer ?
- 1Raceala si probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: