Respiratie greoaie/junghi in piept
Buna seara ! In urma cu 3 luni de zile, in timp ce eram la munca am inceput deodata sa respir mai greu, in sensul ca, atunci cand vreau sa respir simt ca nu imi intra tot aerul in plamani. Am inceput sa tusesc fortat, crezand ca am mucus in plamani, dar nimic. In partea dreapta a pieptului, simt un jungi care nu ma lasa deloc. Nu este o durere persistenta, dar apare mai mult atunci cand incerc sa respir mai adanc. Acum de curand mai nou, durerea aceea imi radiaza si in mana stanga. Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau, deoarece am facut destul de multe investigatii in acest sens.
Analize sange, ecografie cardiaca, ecografie totala abdominala, raze la plamani, spirometrie, ecografie de parti moi ( ganglioni inflamati ), unde toate aceste investigatii au iesit in limite normale. Am incercat si diferite ceaiuri, am luat anti inflamatoare, dar in zadar. Acel jungi din pieptul meu care mai nou radiaza si in bratul stang nu a disparut. Cateodata cand mai respir, mai simt si in plamani ca un fel de suieratura, sau un fel de mucus, care nu il pot expectora prin tuse. Ce credeti ca as putea sa fac si ce investigatii sa ma fac pt a depisa cauza problemei mele cu respiratia ?
Am 23 ani, si ~42kg, stiu, cam slab pt varsta mea, dar am lasat fumatul.
Analize sange, ecografie cardiaca, ecografie totala abdominala, raze la plamani, spirometrie, ecografie de parti moi ( ganglioni inflamati ), unde toate aceste investigatii au iesit in limite normale. Am incercat si diferite ceaiuri, am luat anti inflamatoare, dar in zadar. Acel jungi din pieptul meu care mai nou radiaza si in bratul stang nu a disparut. Cateodata cand mai respir, mai simt si in plamani ca un fel de suieratura, sau un fel de mucus, care nu il pot expectora prin tuse. Ce credeti ca as putea sa fac si ce investigatii sa ma fac pt a depisa cauza problemei mele cu respiratia ?
Am 23 ani, si ~42kg, stiu, cam slab pt varsta mea, dar am lasat fumatul.
1 comentarii
Bună seara! E posibil ca dispneea și wheezingul să fie de cauză alergică. Mergeți la alergologie pentru investigații suplimentare (test prick cutanat). O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 5baietelul meu respira foarte greu de 3 saptamani
- 3respiratie ingreunata
- 4Umidificatorul aer este util in cazul dificultatii de respiratie?
- 12Durere in piept, nod in gat, respiratie grea
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 3Nodul tiroidian sau altceva?
- 25Respiratie ingreunata
- 2Parca nu respir suficient si trebuie sa casc ca sa imi umplu plamanii de aer
- 1Respiratie greoaie
- 6Respiratie dificila dupa operatia de polipi si amigdale
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 2Respiratie si inghitire dificila
- 0Respiratie scurta, obosesc
- 3Respiratie grea zilnica
- 1Dureri în piept persistente și dificultate în a respira
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie junghi intercostal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: