Respiratie scurta, obosesc
Buna ziua. Am urmatoarea problema: cand trag aer ma tine in spate si nu pot duce inspiratia pana la capat, ca si cum as avea un corset si obosesc. Daca vreau sa merg sau sa fac activitati, raman fara aer, obosesc foarte repede.
Daca stau intins pe pat, pe burta, respir putin mai bine. Daca ma ridic in plan vertical, se accentueaza dificultatea de a respira. Am fost la pneumolog, am facut o radiografie si spirometrie, acestea fiind ok. M a suspectat de astm bronsic alergic, mi a dat aerius, baraka si foster. Cu fosterul am inceput sa am probleme dupa 3 zile, ieri am ajuns la urgenta, dupa ce am inhalat mi s a umflat gatul si nu mai puteam respira. Exista posibilitatea sa fie o problema de la coloana si sa ma tina sa nu pot respira? Sa am astm? Se pot face analize ptr depistat astmul? Am mai avut si o problema cu spondiloza cervicala (ameteli, stari de lesin, niste nervi comprimati) care a debutat si cu problema respiratorie.
Va multumesc!
Daca stau intins pe pat, pe burta, respir putin mai bine. Daca ma ridic in plan vertical, se accentueaza dificultatea de a respira. Am fost la pneumolog, am facut o radiografie si spirometrie, acestea fiind ok. M a suspectat de astm bronsic alergic, mi a dat aerius, baraka si foster. Cu fosterul am inceput sa am probleme dupa 3 zile, ieri am ajuns la urgenta, dupa ce am inhalat mi s a umflat gatul si nu mai puteam respira. Exista posibilitatea sa fie o problema de la coloana si sa ma tina sa nu pot respira? Sa am astm? Se pot face analize ptr depistat astmul? Am mai avut si o problema cu spondiloza cervicala (ameteli, stari de lesin, niste nervi comprimati) care a debutat si cu problema respiratorie.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 6Senzatie permanenta de strangere in jurul gatului
- 8problema respiratorie
- 6URGENT...probleme la inghitit si respirat
- 12Durere in piept, nod in gat, respiratie grea
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 1Lipsa de aer
- 2Parca nu respir suficient si trebuie sa casc ca sa imi umplu plamanii de aer
- 1Durere/jungi in partea dreapta a toracelui
- 2Nu pot sa respir
- 1Respiratie cu nod in gat
- 1Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
- 2Dificultate in Respiratie
- 0Nu pot respira în sezonul rece, începând de toamna pana primavara tarziu
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 3Respiratie grea zilnica
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 4Nu pot sa respir adanc
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: