Respiratie urat mirositoare.
Am probleme cu respiratia urat mirositoare. Am luat tratament pentru oxiuri, ma gandeam ca din acea cauza poate fi dar degeaba. Mi-am tratat si cariile si tot aceeasi problema o am de ceva timp. Tot timpul trebuie sa mestec guma. Ce as putea face sa scap de miros?
2 comentarii
O vizita la gastroenterologie. Scoateti din alimentatie lucrurile asupra carora aveti suspiciuni, mancati lucruri simple gen supa zarzavat si carne fiarta separat (zeama de carne face rau la gastrita pentru ca aveti o gastrita).
Buna ziua! Trebuie sa fiti sigura ca aveti o igiena oro-dentara cat mai buna ( sa folositi o tehnica buna de periaj, ata dentara, apa de gura/dus bucal ). Cu acestea respectate, respiratia urat mirositoare nu ar trebui sa aiba o cauza dentara. Un control ORL si apoi gastoenterologie pot fi binevenite si sa elucideze cauza ( reflux gastroesofagian/ vegetatii adenoidiene etc ).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4Halena cronica
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 14Halena-Cauze digestive
- 3respiartia urat mirositoare
- 3expir miros de otet
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 3Halena de 3 ani
- 3fiere lenesa, strangulata
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 3Miros neplacut al respiratiei
- 1Respiratie urat mirositoare
- 2Probleme digestive
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
- 2Simt miros de naftalină cand vorbeste
- 1Miros neplacut..?
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: