Rest ramas sub gingie?

29-06-2020
Smokefl0w
Nu este medic/terapeut
Smokefl0w
Buna ziua

Am o nelamurire, acum 3 saptamani mi-a fost extrasa o masea dreapta jos. Era mai mult rest de fapt, totul a decurs ok pana acum cateva zile, observ ca unde era maseaua in gingie este ceva proeminent care doare la atingere foarte rau si este destul de albicios locul. Poate fi radacina maselei ramase? sau este normal ce se intampla? Adica extractia nu a fost buna daca a ramas ceva acolo corect?
3 comentarii
0
29-06-2020, ora 14:28
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, este posibill sa fie o margine osoasa care se modeleaza dupa extractie sau o modeleaza medicul dentist la incheierea perioadei de remodelare osoasa( aprox 3 luni de la extractie ). Puteti face o radiografie de control sa va asigurati ca nu a ramas nimic in os ( se poate intampla, dar de obicei pacientul este informat ).
0
29-06-2020, ora 14:55
Smokefl0w
Nu este medic/terapeut
Smokefl0w
Am inteles. Dar este normal sa doara la atingere si sa fie asa proeminenta fata de marginea celorlalti dinti adiacenti, daca este o margine ce se formeaza?
0
29-06-2020, ora 16:27
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Se formeaza os ( acum este un tesut tanar/ moale) in locul dintelui extras si marginea aceea se va rotunji si devine mai putin proeminenta. Puteti sa va programati la un control la medicul dumeavoastra sa analizeze exact evolutia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •