retractie penis ???de ce oare ??
salutare.baieti care vizitati acest topic am si eu o nelamurire.va rog sa-mi spuneti daca si voi ati observat sau daca este normal asa ceva.sunt eu singurul care se intreaba despre acest lucru.e ceva normal sau difera de la organism la organsim ??si anume: atunci cand sunt in ERECTIE si stau in anumite pozitii, asezat sau aplecat(cand coapsele se flexeaza ) penisul se retrage.dar revine atunci cand stau intr-o pozitie cat mai verticala (cat mai drepata)!!!!se intampla si cand penisul este in stare flasca atunci cand stau pe un scaun ceva se retrage f mult de abia se mai vede :)) dar la fel cand revin la o pozitie dreapta si el se intoarce la un stadiu normal.chiar poate suna ciudat dar sunt f curios daca si alti baieti au observat acest lucru sau doar eu iau in seama aceasta chestie.si sfatul unui urolog sau medic ar fi util deoarece e bine oricand sa stii putina anatomie !!!multumesc anticipat.salut si numa' bine la toata lumea
1 comentarii
da, este ceva normal sa se retraga, mai mult sau mai putin in anumite pozitii.Pe langa partea de penis care se extinde de la simfiza pubiana spre exterior ( organ genital masculin extern-penis) mai sunt cativa cm aflati in partea inferioara a bazinului, in perineu.la contractia acestor muschi, penisul se poate retracta.
Alte subiecte recente din această secțiune: