Rezultat analize
Calprotectina- test cantitativ 126.58 ug/g - 50 - 200 ug/g MF: posibile maladii organice usoare de tip inflamator (diverticulite, remisii usoare ale bolii Crohn sau colitei ulcerative), infectios sau alergic.
Este asa grav?
Este asa grav?
14 comentarii
Buna ziua. Dati mai multe detalii (varsta, simptome, alte investigatii)
24 ani, sindrom de colon iritabil, durere in partea stanga atunci cand nu pot merge la baie, alte investigatii: nu
Nu inteleg despre ce explorare este vorba cea pe care ati mentionat-o ultima.
Asta este raspunsul de la laborator- rezultatul analizei, limbaj medical, nu stiu la ce se refera.
Ok, am inteles acum. Tulburari de tranzit intestinal aveti (diaree, constipatie)? Durerea se amelioreaza dupa scaun sau vanturi? Durerea are vreo legatura cu alimentatia?
Sunteti o persoana mai stresata? Durerea are legatura cu perioadele de stress?
Predomina constipatia. Si intradevar dupa scaun ma lasa durerea care este si mai mare in timpul menstruatiei. Sunt o persoana constant stresata de lucrurile cotidiene.
Cel mai probabil este vorba despre un sindrom de colon iritabil. Recomand ca tratament: Normix 200 mg - 2 cp la 8 ore, 7 zile urmat de Zir-Fos - 1 plic/zi, 12 zile + Duspatalin - 1 cpr x 2 ori/zi, 3 luni. Regimul alimentar trebuie sa fie bogat in fructe, legume, paine si alte produse din cereale integrale + aport suficient de lichide (2 - 2, 5 litri/zi) + miscare.
Zir-Fos contne sorbitol, aspartam si eu nu l-am suportat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp