Rinita Alergica Hipertrofica
Buna dimineata de 2 ani de zile am probleme cu nasul imi curge din abundenta, ma mananca in nas si cand incep sa stranut simt o mancarime puternica inainte iar gura si gatul imi este mai mereu uscat mai ales in camera in care stau(mucegai care il curat destul de des), nu dorm cum trebuie, si ziua ma simt foarte obosit, am fost la ORL ma diagnosticat cu rinita alergica hipertrofica, dupa care mi-a recomandat sa merg la alergoloc... am fost si la alergoloc mi-a facut testul de alergie pe piele nu am avut nici o problema dupa care mi-a dat sa fac analize de sange cat si din nas/gura (pot sa vi le trimit daca este necesar), din analiza la sange (MCV) Volum eritrocitar mediu este de 78.8 fl (scazut), EOS% 9.4% (crescut) si EOS# 0, 85 x10^3/μL iar cel de nas/gura nu prezinta stafilococ aureus, acum recent simt parca ca s-au inrautatit reactiile imi curge nasul mult mai des, nasul infundat mereu (nara stanga) iar de 3 saptamani simt ca am o flegma foarte persistenta in gat care nu se desprinde nici cum, mai mult ma deranjeaza atat de tare incat uneori simt ca nu prea pot sa respir cum trebuie, ce anume as putea sa fac ?ce tratament as putea lua ?aerius am tot luat dar nu a tinut decat o perioada in spre bine.
1 comentarii
1 consult la gastrologie.. aveti ceva probleme la intestine
2 cititi pe Google.. Alimente Alergene si Alimente producatoare de MUCUS si le excludeti complet din alimentatie
3 la ORL se pot reduce cornetele in volum cu Radiofrecventa
2 cititi pe Google.. Alimente Alergene si Alimente producatoare de MUCUS si le excludeti complet din alimentatie
3 la ORL se pot reduce cornetele in volum cu Radiofrecventa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.