rinita alergica permanenta

06-03-2012
ionut2evi
Nu este medic/terapeut
ionut2evi
Salut. am si eu o problema : am fost dianosticat cu rinita alergica permanenta si mia recomandat dr:avamys, aerius pastile, ulei de glbenele, hexoral si nu au avut niciun efect...dar acum sa accentuat si gatul nu mai pot respira am gatul uscat si simt ceva umflat in gat..si o mucosa, sforai foarte tare si nu ma pot sa dorm ma trezesc fara aier gura si limba uscata in timpul somnului.de multe ori mi se umfla gatul atunci cand beau acidulat sau mananc sarat...ce imi recomandati..cu respect ionut
2 comentarii
0
06-03-2012, ora 08:58
covorulmeu
Nu este medic/terapeut
covorulmeu
Salteaua este cel mai mare rezervor de acarieni din locuinta. Acarienii intretin rinita alergica si amplifica simptomele.
Va recomand sa va curatati regulat salteaua in profunzime (o data pe saptamana) si sa eliminati praful de casa din locuinta.
0
31-03-2012, ora 11:32
Evangeline
Nu este medic/terapeut
Evangeline
Eu pentru alergie iau TELFAST, este foarte bun, am luat si aerius si mi s-a parut cam slabut. Am schimbat pernele si patura cu cele antialergice ( cred ca asa le spune).
poti sa te duci la doctor si sa ii ceri sa-ti schimbe tratamentul, iar pernele poti sa le cumperi de la orice magazin cu perne.:)
sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  •