rinoadenoida acuta
Buna seara, am un baietel de 3 ani care acum 2 saptamani a facut 3 zile febra 39, 8-40, urmand ca un medic pediatru de la urgente sa puna diagnosticul 'puroi in gat' si i-a prescris zinnat pentru 7 zile. In timpul celor 7 zile copilul nu a mai facut febra nu avea secretii nu tusea intr-un cuvant se simtea foarte bine dar in ziua a -8 a a inceput sa tuseasca foarte rau. Am mers la pediatra si i-a pus diagnosticul de rinoadenoida acuta si i-a prescris sirop Eurespal si aerosoli cu adrenalina 1ml + ser fiziologic 2 ml, dar dupa 2 zile de tratament nu se vede nici o ameliorare si copilul tuseste pana vomita, mai ales in timpul somnului. Mentionez ca nu reusesc sa scot nimic cu batista sugarului si nici el cand incearca sa sufle nasul nu scoate nimic, dar se aude ca ar avea ceva secretii in nas/gat. Ce tratament as mai putea sa-i dau ? Va multumesc
2 comentarii
orice problema de nas, gat., urechi..se trateaza corect NUmai la ORL...
nu prea inteleg de ce apelati numai la serviciu de urgenta
nu prea inteleg de ce apelati numai la serviciu de urgenta
Va multumesc pentru raspunsurile dvs.
Am ajuns la un spital privat unde am fost internati de urgenta si au fost facute analize si investigatii + tratamentul adecvat, iar acum copilul se simte mult mai bine. ( Personal eu doresc sa merg la privat deoarece la spitalele de stat te duci cu o boala si te intorci acasa cu 10 plus ca nu se uita nimeni la tine pana nu dai bani asa ca stiu de la inceput ca dau un ban dar "stau in fata").
Am vorbit la telefon cu o dna doctor ORL care mi-a spus ca din ce-i povestesc nu tine de ORL ci de pediatrie pentru ca poate fi vorba de pneumonie sau ceva la plamani.
Am apelat la serviciu de urgenta deoarece eram la mare si la ora 11 noaptea cu copil de 3 ani cu febra 40 si inca un bebe de 6 luni jumate nu aveam ce face.
Inca o data va multumesc
Am ajuns la un spital privat unde am fost internati de urgenta si au fost facute analize si investigatii + tratamentul adecvat, iar acum copilul se simte mult mai bine. ( Personal eu doresc sa merg la privat deoarece la spitalele de stat te duci cu o boala si te intorci acasa cu 10 plus ca nu se uita nimeni la tine pana nu dai bani asa ca stiu de la inceput ca dau un ban dar "stau in fata").
Am vorbit la telefon cu o dna doctor ORL care mi-a spus ca din ce-i povestesc nu tine de ORL ci de pediatrie pentru ca poate fi vorba de pneumonie sau ceva la plamani.
Am apelat la serviciu de urgenta deoarece eram la mare si la ora 11 noaptea cu copil de 3 ani cu febra 40 si inca un bebe de 6 luni jumate nu aveam ce face.
Inca o data va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.