Rispolept Consta sau xeplion?
Care ar fi diferențele dintre cele 2 și care injecție ar fi teoretic mai buna?Fac Rispolept Consta, mi-e bine cu el pe simptomele pozitive ale schizofrenie dar pe simptomele negative nu prea da randament.Imi dă și probleme de concentrare și lentoare mentala-fizica.Dar nu mai am delir de urmărire.
Ce ar fi de facut?Ar fi mai bine cu paliperidona?(Xeplion)decât cu Rispolept?Medicul mi-a zis că nu crede că deocamdată m-ar ajuta insa eu nu știu ce să zic..
Ce ar fi de facut?Ar fi mai bine cu paliperidona?(Xeplion)decât cu Rispolept?Medicul mi-a zis că nu crede că deocamdată m-ar ajuta insa eu nu știu ce să zic..
1 comentarii
E important să țineți cont de indicațiile medicului dumneavoastră, pentru că e singurul în măsură să schimbe tratamentul sau să umble la doze. Fiecare persoană reacționează altfel la tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 2Eliceea si Anxiar in combinatie cu Passiflora
- 2tratament depresie
- 4Ajutor! Am luat olanzapina in sarcina
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 0Efectul zyban ului ca antidepresiv! Helppp!
- 4Nu pot sa adorm si ma simt obosita
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 0Anxietate si atac de panica
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 0Ciclu nu vine
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 0Schema de tratament
- 1Urgent cipralex
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: