Ritm cardiac 10% | Forumul Medical ROmedic

Ritm cardiac 10%

24-01-2015
OanaDoro
Nu este medic/terapeut
OanaDoro
Buna seara,

Tatal meu are tensiunea mare de ceva timp. Saptamana asta, a fost internat in Germania pentru ca a facut embolie la un plaman, are probleme la ficat si nici inima nu-i mai merge bine. A fost nevoie sa ii puna niste tuburi in inima pentru a-i putea functiona.

In urma unor teste, doctorii au stabilit ca are ritm cardiac de 10% si ca nu pot sa ii puna un stimulator cardic pana nu ii mai creste ritmul cardiac. Momentan, este inca in spital si spune ca se simte bine. Doctorii au spus ca dupa cel putin trei luni de tratament medicamentos, vor reusi sa ii puna un stimulator. In afara de asta, i-au dat 50% sanse de supravietuire.

Am cautat pe net si am gasit ca oamenii cu ritm cardiac de 10% nu se prea pot misca, nu reusesc sa respire si au dificultati in general. Cu toate astea, tatal meu nu are simptomele astea, respira bine, astazi s-a plimbat timp de 30 de minute. Puteti sa imi spuneti cum de poate sa se simta atat de bine avand ritmul de 10%?
De asemenea, daca i s-au dat 50% sanse de supravietuire, am citit cum ca oamenii cu probleme ca ale lui traiesc intre un an si 4 ani. Ce sanse credeti ca ar avea tata sa traiasca?
Se poate cumva ca el sa aiba impresia ca se simte bine, dar organismul lui sa fie in proces de cedare?

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
28-10-2023, ora 02:28
Mihai Laurentiu
Nu este medic/terapeut
Mihai Laurentiu
Ce sa mai întâmplat cu tatăl tău?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Somnul neregulat duce la creÈ™terea riscului de deces?
  •