RMN glezna in urma unei entorse

11-06-2008
sunnydany
Nu este medic/terapeut
sunnydany
Am tot auzit si citit cat de mult poate ajuta aceasta investigare. Mie mi s-a recomandat sa fac RMN ptr glezna (ptr o entorsa) dar m-am gandit ca pot face cu aceasta ocazie pot face un RMN pentru tot corpul.

E indicat? Cam la ce costuri se ridica? chiar daca e scump banuiesc ca merita.

Ma gandesc e o metoda de prevenire a multor probleme de sanatate.Eu tot timpul am probleme de sanatate.minore cred..cat de ca..si m-am saturat sa pierd timp si bani pentru diverse lucruri. In felul asta macar stiu cum stau lucrurile si pot preveni sau vindeca din timp daca e cazul.

As aprecia un raspuns. Mulumesc si sanatate!
3 comentarii
0
11-06-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
eu mi-am facut RMN la cap.arata structura si e pe baza de magneti, ceva de genul...doar pt cap mi-a luat aproape 5 milioane, la o clinica particulara(sanador, in bucuresti).asta ramane la alegerea ta daca vrei un control amanuntit.
0
11-06-2008, ora 00:00
tala silvia
Nu este medic/terapeut
tala silvia
buna! am si eu o nelamurire.am fost la medicul meu ginecolog si am intrebat cum pot amana si eu ciclul si mi-ea zis sa i-au in continuare pastilele fara pauza.eu am uitat sa specific ca vreau sa aman ciclul de luna viitoare nu asta de acum.cum sa procedez?
0
11-06-2008, ora 00:00
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
nu cred ca intotdeauna e bine sa sti chiar tot ce ai.Mai bine cu acesti bani mergi intr-o statiune (de tratamente) iar RMN numai cand este necesar.RMN-ul poate spune multe problema e cine citeste CORECT acest rezultat.E ca legea romaneasca are multe intelesuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Entorsa de glezna - primul ajutor
  •