RMN mamar incert ! Cum?
Va rog, daca exista cineva disponibil sa-mi interpreteze intr-o mica masura acest rezultat pana imi va veni randul la medicul meu. :(
* Nodul situat imediat subcutanat, ovalar, bine delimitat, de 7.5/5 mm, cu incarcare rapida si
aspect de wash out al curbei de incarcare, cu ADC= 1.05 (Ima 83 postcontrast) – aspect incert
IRM.
3. Nodul prepectoral de 7.5/5.5 mm, cu incarcare rapida pe achizitia precoce si aspect de wash
out al curbei de incarcare si cu ADC= 1.2 (Ima 79 postcontrast) – aspect incert IRM.
4. Nodul de 14/12 mm, cu contururi lobulate, cu aspect in platou al curbei de incarcare, cu ADC=
1.1 (Ima 78 postcontrast) – aspect incert IRM.
Scor 4A.
Am efectuat RMN iar rezultatul nu m-a lamurit deloc. Ce imi ramane de facut ?
* Nodul situat imediat subcutanat, ovalar, bine delimitat, de 7.5/5 mm, cu incarcare rapida si
aspect de wash out al curbei de incarcare, cu ADC= 1.05 (Ima 83 postcontrast) – aspect incert
IRM.
3. Nodul prepectoral de 7.5/5.5 mm, cu incarcare rapida pe achizitia precoce si aspect de wash
out al curbei de incarcare si cu ADC= 1.2 (Ima 79 postcontrast) – aspect incert IRM.
4. Nodul de 14/12 mm, cu contururi lobulate, cu aspect in platou al curbei de incarcare, cu ADC=
1.1 (Ima 78 postcontrast) – aspect incert IRM.
Scor 4A.
Am efectuat RMN iar rezultatul nu m-a lamurit deloc. Ce imi ramane de facut ?
1 comentarii
Vă recomand mamografia și un consult senologic.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Nu mai primesc notificari alerte pe mail
- 2Durere si scurgere san drept
- 2Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 1Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?