rog mult o parere la aceste analize!
Buna ziua,
Am din cand in cand, senzatii de sufocare...simt ca nu-mi ajunge aerul inspirat(mai ales in aceste zile de canicula, desi stau in casa unde am aer conditionat si nu ies decat seara cand se mai racoreste )
Am facut control pulmonar, control cardiologic si sunt normale.la fel si analizele de sange(calcemie, magnezemie, colesterol, hemoleucograma).exceptie fac aceste analize pt tiroida usor modificate pe care le atasez mesajului meu.
Trebuie sa-mi fac griji? trebuie sa mai fac si alte investigatii?
Va multumesc mult!
T3 triodotironina 1, 29( val normale 1, 3-3, 1)
T4(tiroxina totala) 86, 17(val normale 66-181)
TSH 4, 52(val normale 0, 27-4, 2)
Am din cand in cand, senzatii de sufocare...simt ca nu-mi ajunge aerul inspirat(mai ales in aceste zile de canicula, desi stau in casa unde am aer conditionat si nu ies decat seara cand se mai racoreste )
Am facut control pulmonar, control cardiologic si sunt normale.la fel si analizele de sange(calcemie, magnezemie, colesterol, hemoleucograma).exceptie fac aceste analize pt tiroida usor modificate pe care le atasez mesajului meu.
Trebuie sa-mi fac griji? trebuie sa mai fac si alte investigatii?
Va multumesc mult!
T3 triodotironina 1, 29( val normale 1, 3-3, 1)
T4(tiroxina totala) 86, 17(val normale 66-181)
TSH 4, 52(val normale 0, 27-4, 2)
1 comentarii
Poate fi un inceput de hipotiroidie.nu te ingrijora...mergi cu o trimitere la endocrinolog...vei face sigur si ecografie tiroidiana si se va decide daca e nevoie de tratament.
Alte subiecte recente din această secțiune: