Rog un medic sa se uite la poza...

22-04-2011
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua as dorii ca un medic stomatolog sa vada o poza, vi se pare normal ca gingia sa arate asa? Mie nu mi se pare ca arata normal ci mai degraba umflata, mentionez ca e foarte tare la atingere iar tot in zona aceea (partea dreapta sus) am ca o mica umflatura in interiorul obrazului, al doilea premolar l-am scos pt ca avea o fistula si maseaua de langa pt ca era afectata, deasemenea maseaua de minte din dreapta sus am extras-o pt ca era crescuta sus pe gingie, cu toate acestea nu am reusit sa scap de pb, se vede klarr si in poze si nu numai ca sunt umflata la fata in partea dreapta plus ca ma doare gingia in acea zona cand mananc plus dureri ca si cum ar pulsa ceva acolo. Rog o parere avizata, poza este aici: http://s1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/?action=viewcurrent=Fotografie0210.jpg . Daca doriti pot posta mai multe poze. Va multumesc si astept cu nerabdare parerea d-voastra.
3 comentarii
0
22-04-2011, ora 09:13
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
http://i1197.photobucket.com/albums/aa423/Angelika_Patricia/Fotografie0210.jpg , scuze, poza o gasiti aici, vad ca celalalt link nu functioneaza decat daca sunt eu online.
0
22-04-2011, ora 12:36
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! v-am vizualizat fotografia. din pacate claritatea pozei fiind destul de redusa, nu ajuta cu mult pentru a stabili un diagnostic. cel mai indicat ar fi sa mergeti la medic pentru un consult si sa aveti si o radiografie la dvs pentru a afla cu certitudine care este cauza tumefactiei(umflaturii) si bineinteles pentru tratamentul necesar. Pe internet nu veti afla decat pareri, posibil gresite, posibil corecte, care nu va ajuta cu nimic. din contra!
0
22-04-2011, ora 17:03
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua, am fost la stomatolog dar mi-a spus ca asa e normal sa arate gingia?? Culmea inainte nu arata asa! Iar legat de umflatura ce o am in interiorul obrazului mi-a spus ca nu stie ce e si ca e posibil sa fie litiaza salivara?? Din pacate unii sunt superficiali, sunt patita cu stomatologii din Arad, nu mai am incredere in stomatologii de la mine din oras, cert e ca ceva nu e in regula acolo cu toate ca am efectuat extractiile nu am scapat de probleme, durere, umflatura gingiei/fetei, am postat poza pt. ca am nevoie si de alte pareri...poate pana la urma reusesc sa rezolv problema, e o poza facuta cu mobilul, am sa postez una mai clara cat de curand sa imi spuneti va rog daca se poate parerea d-voastra. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul