Rog un raspuns
Ma doare ingrozitor maxilarul cand vreau sa deschid gura. Nu pot deschide decat atat cat sa sorb dintr-o lingura. Daca deschid mai mult, innebunesc de durere.
Am fost la dentist pt o masea in parte de jos, ultima in spate, si am stat cu gura deschisa ceva timp, iar dupa ce am plecat, m=a durut un pic. Am avut si anestezie. Dupa 2 zile am fost iar, si mi-a facut o anestezie mai tare, si dupa asta, m-a durut maxilarul si mai tare atunci cand incercam sa deschid gura.
A treia oara am fost tot pt aceeasi masea, de abia am deschis gura, si am stat destul de mult cu gura deschisa iar.
Acum, abia daca mai pot deschide. Ma doare exact la imbinarea dintre partea de sus si cea de jos.
Sa ma duc sa consult un medic??? Doctorita mi-a dat ibalgin sa iau, a zis ca o sa imi treaca in cateva zile. Se poate sa se fi intamplat ceva la maxilar?
Ce sa fac??? Ca nu mai pot.
Am fost la dentist pt o masea in parte de jos, ultima in spate, si am stat cu gura deschisa ceva timp, iar dupa ce am plecat, m=a durut un pic. Am avut si anestezie. Dupa 2 zile am fost iar, si mi-a facut o anestezie mai tare, si dupa asta, m-a durut maxilarul si mai tare atunci cand incercam sa deschid gura.
A treia oara am fost tot pt aceeasi masea, de abia am deschis gura, si am stat destul de mult cu gura deschisa iar.
Acum, abia daca mai pot deschide. Ma doare exact la imbinarea dintre partea de sus si cea de jos.
Sa ma duc sa consult un medic??? Doctorita mi-a dat ibalgin sa iau, a zis ca o sa imi treaca in cateva zile. Se poate sa se fi intamplat ceva la maxilar?
Ce sa fac??? Ca nu mai pot.
2 comentarii
O sa va treaca...incercati sa mestecati guma...sa "obositi" articulatia.
Merci mult. Merg pe mana dvs. Sper sa treacaaaa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila