Rog un raspuns

17-02-2009
mihaha
Nu este medic/terapeut
mihaha
Ma doare ingrozitor maxilarul cand vreau sa deschid gura. Nu pot deschide decat atat cat sa sorb dintr-o lingura. Daca deschid mai mult, innebunesc de durere.

Am fost la dentist pt o masea in parte de jos, ultima in spate, si am stat cu gura deschisa ceva timp, iar dupa ce am plecat, m=a durut un pic. Am avut si anestezie. Dupa 2 zile am fost iar, si mi-a facut o anestezie mai tare, si dupa asta, m-a durut maxilarul si mai tare atunci cand incercam sa deschid gura.

A treia oara am fost tot pt aceeasi masea, de abia am deschis gura, si am stat destul de mult cu gura deschisa iar.

Acum, abia daca mai pot deschide. Ma doare exact la imbinarea dintre partea de sus si cea de jos.

Sa ma duc sa consult un medic??? Doctorita mi-a dat ibalgin sa iau, a zis ca o sa imi treaca in cateva zile. Se poate sa se fi intamplat ceva la maxilar?

Ce sa fac??? Ca nu mai pot.
2 comentarii
0
18-02-2009, ora 15:49
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
O sa va treaca...incercati sa mestecati guma...sa "obositi" articulatia.
0
18-02-2009, ora 23:08
mihaha
Nu este medic/terapeut
mihaha
Merci mult. Merg pe mana dvs. Sper sa treacaaaa
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul