ruptura LIA

07-07-2010
balkaaa
Nu este medic/terapeut
balkaaa
Buna ziua! am si eu o problema am fost operat acum 3 saptamani la genunchiul drept dupa ce am fost diagnostizat la RMN cu ruptura LIA si menisc intern. eu zic ca recuperarea merge cat de cat bine dar maine trebuie sa merg cu ajutorul unei singure carje deoarece mi a fost indicat sa merg 3 sapt cu 2 carje si inca 3 cu una singura. Problema este ca doctorul mi-a spus sa merg cu carja pe mana stanga iar eu sunt operat la piciorul drept si nu stiu ce sa fac mi se pare absurd sa merg cu ea pe mana stanga deoarece nu vad la ce ma ajuta! imi puteti da un sfat? cum sa procedez? ascult ce mi a zis doctorul sau merg cu carja pe mana dreapta? VREAU SI EU UN RASPUNS
1 comentarii
0
05-06-2015, ora 11:59
echipamenteortopedice
Nu este medic/terapeut
echipamenteortopedice
Stiu ca este o postare mai veche dar este corect ce v-a spus medicul dumneavoastra, utilizarea carjelor se face cu mana opusa memebrului inferior afectat dar cu conditia ca acesta sa poata fi sprijinit de pardoseala. este foarte important acest lucru. Discutati cu medicul dumneavoastra daca va simtiti incomod, poate va recomanda alt produs ortopedic.
Adaugă un comentariu / răspuns