Ruptura musculară?
Bună!1, 95 înălțime, 83 kg...am o problema cu piciorul drept(de la genunchi in sus)...Totul a început de la o partida de fotbal!Pe la sfârșitul lunii Noiembrie 2017 am fost la o partida de fotbal, am făcut încălzire ca de obicei, după care am început jocul!dupa vreo 35 de minute am simțit o durere musculară la piciorul drept(partea de sus)!am spus ca e doar o simpla durere dar la următorul șut am auzit o trosnitura(ca și cum s-ar fi rupt ceva)in același loc și nu am mai continuat meciul după acel sunet..țin sa precizez ca durerea pe moment a fost destul de intensa dar suportabila!!!de atunci nu am mai jucat fotbal..durerea o simteam aproape zilnic, dar cu timpul sa diminuat...Astăzi după 2, 5 luni am încercat sa m-a antrenez ușor cu mingea și am auzit același sunet și simțit aceeași durere in același loc(de la genunchi in sus)..Simt ca e ceva in neregula cu mușchiul...astăzi de exemplu parte de sus a piciorului e puțin umflata!!!nu știu ce concluziile sa trag!am fost la spital și doctorii mi-au spus ca nu e ruptura musculară după ce au analizat rezultatul RMV-ului.!!!tin sa precizez ca eu nu sunt in România și de asta cer ajutor aici!!!Va multumesc și dacă se poate sa m-a ajutați cu o informație as fi încântat.O zi buna va doresc!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii