sa fie oare granulom?

06-08-2010
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Buna seara,
Am avut o infectie la masea in urma cu ceva timp, de aproximativ doua saptamani mi-a aparut o umflatura care se simtea pe gingie ca un bob de mazare.
Astazi am fost la medicul stomatolog, s-a uitat si diagnosticul a fost granulom. Este posibil sa isi dea seama de asta fara o radiografie sau o consultatie mai amanuntita?
Mi-a deschis canalele, nu mi-a aplicat niciun tratament si mi-a zis sa stau asa doua saptamani. De antibiotice nici nu s-a pus problema. Credeti ca nu este nicio problema daca stau doua saptamani cu canalele deschise si fara tratament? Sunt putin speriata, a zis ca daca nu trece pana atunci, singura solutie va fi extractia.
Multumesc!
4 comentarii
0
08-08-2010, ora 20:30
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna seara!..pai ar fi trebui o radiografie. si fara tratament...ce sa se intample oare in cele 2 saptamani????????????? FARA TRATAMENT NU ARE CA SA SE VINDECE. ATATA TIMP CAT NU A EXISTAT O RADIOGRAFIE SI NICI NU SE GANDESTE SA VA TRATEZE DINTELE...NO COMMENT. eXTRACTIA RAMANE ULTIMA SOLUTIE IN CAZUL IN CARE NU REUSESTE UN TRATAMENT ENDODONTIC (1), O EVENTUALA REZECTIE (2)...DECI...MAI SUNT CAI DE ABORDAT PANA LA EXTRACTIE !!!!!
0
08-08-2010, ora 22:02
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Multumesc mult pentru raspuns!
Sunt sincer dezamagita de medicul meu stomatolog. Voi cauta pe cineva care sa imi trateze infectia si poate nu va fi nevoie de extractie.
0
10-08-2010, ora 00:37
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
asta doar daca infectia nu a depasit anumite limite.bafta!
0
31-08-2010, ora 11:10
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Multumesc pentru sfaturi!
Am fost la alta doctorita, mi-a facut radiografie si a fost o simpla infectie la masea (radacina) mi-a tratat canalele, am repetat radiografia si deja arata mult mai bine. Mi-a inchis canalele, am luat 5 zile antibiotic si vineri imi va pune o plomba :)
Adaugă un comentariu / răspuns