Sa fie stafilococul auriu?

04-08-2012
Sandulescusabina87
Nu este medic/terapeut
Sandulescusabina87
Buna! Nu ştiu ce sa mai fac, de aproximativ 2 saptamâni am o stare generală proasta, somnolenta si epuizare.Se întâmpla sa mă trezesc dimineaţa sa fie totul ok iar dupa- masa sa mi se facă rău : ameteala, starea aceea de lesin, pete pe ochi, senzatie scurta de 15 min de caldura excesiva in zona cefei, fetei si gatului, intepaturi in zona inimii si cascat, plus ca beau foarte multă apa într- un timp foarte scurt si merg foarte des la toaleta.A m ajuns la Elias cu salvarea, mi- au facut analize, totul ok si m- au directionat către un endocrinolog, am fost, toate bune, tiroida perfect normala.
Èšin sa mentionez ca mi- a fost depistat stafilococ auriu încă din maternitate, sa fie oare acesta de vina, iar pulsul meu este întotdeauna 100-120.Saptamana viitoare merg la ORL pana atunci poate me ajuta cineva cu vreo sugestie!
3 comentarii
0
04-08-2012, ora 22:06
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Cum adica pete pe ochi??? esti icterica?? 15 minute de caldura in zona cefei+ameteli+transpiratii+AV 120b/min si tensiune arteriala crescuta nu cumva este un HTA??insa la endocrine trebuie sa iti faca ECHO la suprarenale +un set de analize si sa mergi la cardiolog ptr EKG, ECHO-CORD factori de risc in HTA (glicemie, uree creatinina acid uric, colestrol trigliceride lipide totale) si ptr a preveni un IMA.insa ai putea ajunge la oftalmo ptr un examen de fund de ochi, asa se numeste ptr masurarea tensiunii arteriale in cazul in care ai HTA.Pana la orl mergi la cardiolog.Sanatate si mai vorbim!!!
0
05-08-2012, ora 10:51
Sandulescusabina87
Nu este medic/terapeut
Sandulescusabina87
Multumesc pentru răspuns. Trebuie sa menţionez cavam 25 de ani si ca tensiunea mi a scăzut la 10 cu 6-7 fata de 12 cu 8 cat aveam eu de obicei; glicemia, colesterolul si acidul uric au ieşit bune, am făcut echo cord si e totul ok!
0
05-08-2012, ora 18:28
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Nu si suprarenalele ti le-a examinat incearca un endocrinolog s vezi si parerea lui iti face un echo ptr siguranta acestuia+niste analize adica:acidul vanilmandelic, catecolaminele(epinefrina si norepinefrina) etc ptr a exclude diagn.de feocromocitom in cazul in care ai mai avut pusee de HTA ce s-au repetat in diferite imprejurari si ptr ca ai 25 de ani varsta la care se pot descop.multe.Ai grija de tine!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •