sa trezit cu 3 ani in urma
sotia mea are 30 de ani si a suferit o depresie, un soc, nu stiu cum sa spun a inchis ochii si la 5 minute dupa cand ia deschis sa trezit cu 3 ani in urma. nu poate sa si mai aminteasca nimic din ultimii 3 ani de viata, tocmai acesti ani in care a fost fericita cu adevarat a mai avut o cadere acum un an dar a durat doar 10 min si sia revenit complet numai ca atunci singurul contact cu cine putea vorbi si vedea am fost eu sotul ei si tot printrun soc sia revenit
acum sa trezit vede pe toata lumea din jur, dar pe cei, pe care ia cunoscut dupa anul 2006 si pe care ia avut prieteni apropiati nui mai recunoaste nu stie cine sunt poate sa si revina ? am scoso in cartier recunoaste locurile dar pt ea totul este schimbat exista medicamentatie?
acum sa trezit vede pe toata lumea din jur, dar pe cei, pe care ia cunoscut dupa anul 2006 si pe care ia avut prieteni apropiati nui mai recunoaste nu stie cine sunt poate sa si revina ? am scoso in cartier recunoaste locurile dar pt ea totul este schimbat exista medicamentatie?
1 comentarii
0
02-08-2009, ora 14:58
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati un medic neuro-psihiatru pt un consult foarte amanuntit. Socul i-a determinat o amnezie retrograda care de obicei apare pe fondul unui deficit neuronal. In functie de rezultate, exista tratament!
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA