Salut, am cateva intrebari:

26-08-2019
Cosmin1232
Nu este medic/terapeut
Cosmin1232
1.

Poti avea intr-o singura luna acces la mai multi doctori stomatologi in contract cu CNAS? Gen daca vreau sa merg la un dentist care sa imi rezolve o carie dentara, dar acesta ramane fara fonduri dupa prima masea plombata, voi putea merge in acea luna la un alt dentist care are contract cu CNAS ca sa imi pot rezolva o alta carie si sa beneficiez de acea decontare?

2.

Poti beneficia de decontarea serviciilor stomatologice daca mergi intr-un cabinet stomatologic din alt judet fata de cel care ai domiciliu?

3. Mai este valabila aceasta lege prin care


"În cadrul grupei de vârstă peste 18 ani - numai pentru tinerii de la 18 ani până la vârsta de 26 de ani, dacă sunt elevi, inclusiv absolvenţii de liceu, până la începerea anului universitar, dar nu mai mult de 3 luni, ucenici sau studenţi şi dacă nu realizează venituri din muncă, casele de asigurări de sănătate decontează 100% tarifele aferente serviciilor de medicină dentară pentru care este prevăzut procentul de 60%"



luata de aici


https://www.avocatnet.ro/articol_47669/Pachete-medicale-2018-2019-Ce-servicii-gratuite-vei-primi-la-dentist-din-1-aprilie-indiferent-c%C4%83-e%C8%99ti-asigurat-sau-nu.html
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 06:35
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

1. Da, poți avea acces la mai mulți medici dentiști într-o lună, în funcție de disponibilitatea lor și de fondurile disponibile ale CNAS. Dacă un dentist nu mai are fonduri disponibile pentru luna respectivă, poți merge la un alt medic dentist care are contract cu CNAS pentru a beneficia de decontare pentru alte servicii stomatologice.

2. Da, poți beneficia de decontarea serviciilor stomatologice într-un cabinet stomatologic din alt județ decât cel în care ai domiciliul, atât timp cât medicul dentist are contract cu CNAS și oferă serviciile incluse în pachetul de servicii acoperite de asigurarea de sănătate.

3. Legea menționată (Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății) nu mai este valabilă în forma sa inițială, însă există posibilitatea ca anumite prevederi să fi fost preluate și incluse în alte acte normative sau să fi fost modificate. În prezent, pentru a beneficia de decontarea serviciilor stomatologice, trebuie să verifici lista de servicii medicale incluse în pachetul de servicii acoperite de asigurarea de sănătate și să alegi un medic dentist care are contract cu CNAS și oferă aceste servicii.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul