sanatoriu

29-12-2006
Calin Ionescu
Nu este medic/terapeut
Calin Ionescu
Mama mea sufera de schizofrenie paranoica intr-un grad destul de avansat. Suntem trei frati si fiecare dintre noi stam cu chirie in Bucuresti. Problema noastra e ca toti muncim iar boala mamei nu ne mai permite sa o lasam singura acasa. Ne-am gandit sa angajam o femeie care sa aiba grija de ea dar nu cred ca asta e o rezolvare pe termen lung. In acest caz cred ca un sanatoriu sau o pensiune privata, de preferinta in Bucuresti sau in zone apropiate, ar fi o rezolvare mult mai realista. In speranta ca cineva ne poate ajuta cu o recomandare al unui asemenea loc va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent.
PS: Cautam un loc de unde o putem lua in weekend acasa, ca sa stea cu noi macar 2 zile pe saptamana.
1 comentarii
0
02-01-2007, ora 00:00
botezatl
Nu este medic/terapeut
botezatl
Cautati la Serviciul asistenta sociala al Primatiei sectorului de domiciliu
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul