sangerare dupa chiuretaj

03-05-2013
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
Acum doua saptamani am suferit un chiuretaj, in urma unei sarcini oprite in evolutie. Dupa chiuretaj, am avut hemoragie o zi, apoi sangerare in continuare, iar in a 4 si a5 a zi dureri de burta si eliminare de cheaguri, unele cat boaba de strugure de mare. M-am dus la control si a spus ca am cheaguri si ca ar trebui sa fac iar chiuretaj, Drept urmare, fiz la o saptamana dupa primul chiuretaj, l-am suferit si pe al 2-lea. Am avut iar hemoragie, vreo cateva ore dupa, apoi 3-4 zile usoare sangerari roz-rosiatice. Apoi s-au modificat, sangerarea s-a facut maronie inchis, si au inceput sa iasa si niste chestii ca firele de ata. Maine as avea exact o saptamana de la la 2-lea chiuretaj. Incep sa ma ingrijorez, nu imi mai trece sangerarea, ma mai doare burta cate putin, nu foarte tare, insa doare. Nici nu stiu daca e normal. Imi puteti spune daca e normal, se mai intampla asa ceva fara sa fie urmari negative? V a rog, un raspuns.
1 comentarii
0
06-05-2013, ora 11:25
lorena30
Nu este medic/terapeut
lorena30
Nu stie nimeni un raspuns? Nu e niciun doctor prin preajma?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerarea vaginală după chiuretaj
  •