Sangerare la doua saptamani dupa extractie

19-02-2016
lilweasel
Nu este medic/terapeut
lilweasel
Buna ziua! Am si eu o mica problema la care sper sa ma puteti ajuta.

Acum doua saptamani am fost la medicul stomatolog pentru extractia unei masele in partea dreapta. Mi s-a facut anestezia (injectie), s-a scos maseaua, nu am avut nici o problema dupa (exceptie fiind durerea in timpul pastrarii pansamentului dar si aceea a disparut la scurt timp)toate bune si frumoase pana ieri cand a trebuit sa ma duc pentru o a doua extractie in partea stanga.

De data aceasta s-a nimerit sa fiu si in perioada menstruatiei si am baut si cafea (nu am fost avertizata de nimeni pana atunci) asa ca anestezia nu prea si-a facut efectul si sangerarea a fost ceva mai mare decat prima data. Aceeasi durere dupa extractie insa sangerarea a continuat pe toata durata serii. Nu era puternica insa prezenta. Pana dimineata a disparut.

Dupa amiaza a mai sangerat foarte putin. Surpriza a fost totusi alta, zona maselei scoase acum doua saptamani a inceput sa sangereze. Puternic. Nu am mancat nimic ce are fi putut deranja prea mult gingia si nu am baut decat o cafea si apa. Sangerarea nu este continua. Are doar anumite momente, insa mi se umple gura de sange ceea ce nu mi se pare deloc normal mai ales ca maseaua a fost scoasa acoum doua saptamani si pana acum nu am avut nici o problema! Au fost pana acum doua astfel de episoade si nu ma doare deloc.

Care ar fi explicatia si ce este de facut?
1 comentarii
0
22-02-2016, ora 17:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sigur sangele este de la prima extractie? Daca e cum spui trebuie sa faci analize de laborator care sa includa testele hepatice timpul de sangerare si de coagulare, hemoleucograma.Te stii purtatoare de virus hepatitic B sau C?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerare după extracția dentară (hemoragia post-extracție)
  •