Sangerari de lunga durata
Buna ziua,
De mai mult de 3 saptaman am sangerari asemanatoare cu ciclul menstrual doar ca sangele este in cantitati mai mici, fara dureri sau alte simptome. Sangerez pur si simplu si nu stiu ce sa mai fac. Stiu ca ar trebui sa merg la un doctor dar sunt curioasa daca poate fi doar o raceala pt ca nu vreau sa merg prea panicata la medic. Surprinzator, sunt linistita.
De mai mult de 3 saptaman am sangerari asemanatoare cu ciclul menstrual doar ca sangele este in cantitati mai mici, fara dureri sau alte simptome. Sangerez pur si simplu si nu stiu ce sa mai fac. Stiu ca ar trebui sa merg la un doctor dar sunt curioasa daca poate fi doar o raceala pt ca nu vreau sa merg prea panicata la medic. Surprinzator, sunt linistita.
7 comentarii
Buna seara !
Sangerarea genitala in afara perioadei ciclului menstrual necesita prezentarea cat mai
repede la medicul ginecolog. Nu amanati !
Cu respect,
Sangerarea genitala in afara perioadei ciclului menstrual necesita prezentarea cat mai
repede la medicul ginecolog. Nu amanati !
Cu respect,
Ma gandesc ca poate e doar o dereglare sau raceala. Mi-e putin teama de doctor si am ales sa incerc tinctura de marar si ceva antibiotice, poate Eficef.
Nu aveti de ce sa va temeti, medicul nu este adversarul, nici dusmanul pacientului, ci colaboratorul,
ajutatorul acestuia in problemele pe care le are. Sangerarea pe care o aveti poate fi manifestarea unui
proces tumoral (cancer), caz in care orice amanare scade sansele de ameliorare/ chiar vindecare a bolii.
Deci repet: nu amanati !!
Privitor la antibiotice, acestea se prescriu si se iau doar daca exista o infectie dovedita in urma con-
sultului (in cazul dumneavoastra cel ginecologic) si a unor analize; altfel, nu numai ca nu ajuta, dar pot face
chiar rau.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
ajutatorul acestuia in problemele pe care le are. Sangerarea pe care o aveti poate fi manifestarea unui
proces tumoral (cancer), caz in care orice amanare scade sansele de ameliorare/ chiar vindecare a bolii.
Deci repet: nu amanati !!
Privitor la antibiotice, acestea se prescriu si se iau doar daca exista o infectie dovedita in urma con-
sultului (in cazul dumneavoastra cel ginecologic) si a unor analize; altfel, nu numai ca nu ajuta, dar pot face
chiar rau.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Andreea, fără să ştii, te-ai băgat peste domeniul meu : Tinctura de mărar este foarte concentrată faţă de mărarul verde pe careîl folosim la mâncare. Are o cantitate foarte mare hormoni naturali -estrogenul- care, dacă e luat în doza corectă, poate ajuta un pic la creşterea sânilor. Dezavantajul este că produce sângerări în afara menstruaţiei, acesta fiind anticoagulant. Nici antibioticele nu au darul, in situaţia dată să oprească sângerarea. Există două variante pentru aţi recăpăta liniştea 1.mergi la ginecolog aşa cum a recomandat dr Ciprian (cel mai bun sfat) 2.Folosesti un amestec de plante care are rolul de reglare hormonală şi oprire a sângerării. Dacă mai stai aşa, chiar te poţi alege cu o infecţie şi... atunci să vedi "distracţie" cu antibiotice...
Domnilor doctori, multumesc pentru sfaturi. Am fost la ginecolog si am cervico vaginita. Efectiv m-a lovit.
Am tratament si urmeaza sa fac electrocauterizare insa nu am primit prea multe detalii cu privire la aceasta problema. Mi-a spus ca am luat ceva bacterii sau nu mai stiu de la prietenul meu si nespalandu-ma corespunzator s-a format asta. Se vindeca usor? Si trebuie sa nu mai am contact sexual o perioada si apoi cu prezervativ?
Am tratament si urmeaza sa fac electrocauterizare insa nu am primit prea multe detalii cu privire la aceasta problema. Mi-a spus ca am luat ceva bacterii sau nu mai stiu de la prietenul meu si nespalandu-ma corespunzator s-a format asta. Se vindeca usor? Si trebuie sa nu mai am contact sexual o perioada si apoi cu prezervativ?
Tin sa mentionez ca mi s-a recomandat (sau mai bine spus, impus) sa fac electrocauterizare, dupa cea mai apropiata menstruatie dar sa fiu sincera nu mai fac diferenta intre menstruatie si sangerare.. desi e mai usoara aceasta sangerare, ciclul trebuia sa imi vina in perioada asta si am avut un flux mai abuntent dar doar odata.. Nu as numi-o menstruatie. Sunt sigura 100% ca nu e vorba de nicio sarcina dar nu stiu cum sa imi dau seama.
Mi s-au recomandat 3 tipuri de medicamente plus spalare cu irigator si am citit ca nu este chiar cea mai buna idee dar pt ca mi l-a recomandt dna doctor as incerca. Dupa acestea e posibil sa-mi reapara menstruatia? sau.. nici nu stiu cum sa ma mai exprim.
Cu respect.
Va urez o zi buna si multumesc.
Mi s-au recomandat 3 tipuri de medicamente plus spalare cu irigator si am citit ca nu este chiar cea mai buna idee dar pt ca mi l-a recomandt dna doctor as incerca. Dupa acestea e posibil sa-mi reapara menstruatia? sau.. nici nu stiu cum sa ma mai exprim.
Cu respect.
Va urez o zi buna si multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4anticonceptionale yasmin
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 4Hemoragie si durere puternica
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 8Menstruatie
- 2Ciclu de 3 saptamani dupa 4 luni de la cezariana
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Anticonceptionale
- 0Ciclu putin
- 0Menstruație slab cantitativa!!!
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Diane 35 și menstruatie
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: sangerarea prelungita menstruatia redusa cantitativ