Sangerari intermenstruale
Buna ziua!o sa incep cu inceputul. Acum 2 luni mi.am depistat o candidoza vaginala pe care inca o am. Am incercat cu ceaiuri, musetel, galbenele, pelin..insa doar au ameliorat problema, reducand mancarimile.(marturisesc ca mi.am inceput viata sexuala acum 5 luni, si nu m.am protejat in nici un fel)
Luna trecuta, la ovulatie am avut sangerari usoare, ceea ce nu mi s.a mai intamplat (ultima oara cand avusesem cuntact sexual, fusese in urma cu doua saptamani). Apoi mi.a venit normal menstuatia. Luna asta, la ovulatie, din nou am avut sangerari care ai dureat in jur de 5 zile. Ceea ce ma speriat. (Contact sexual nu am mai avut). Ca sa tratez candida, mi.am bagat 5 ml de iaurt natural in vagin cu o seringa fara ac, timp de 3 zile. Acum 3 zile am racit, tuse, durere de gat..si am avut dureri pelvine(inca am, si inca sunt racita). Dupa ce au trecut sangerarile, am avut, si inca am, o scurgere vaginala gelatinoasa. :( va rog ajutati.ma! Despre de poate fi vorba?.. Nu pot merge la ginecolog deoarece parintii mei nu stiu ca mi.am inceput viata sexuala, nu vreau sa afle si sa.i dezamagesc..
pentru raceala am luat Duomox...scurgerea gelatinoasa poate fi din cauza iaurtului?
Luna trecuta, la ovulatie am avut sangerari usoare, ceea ce nu mi s.a mai intamplat (ultima oara cand avusesem cuntact sexual, fusese in urma cu doua saptamani). Apoi mi.a venit normal menstuatia. Luna asta, la ovulatie, din nou am avut sangerari care ai dureat in jur de 5 zile. Ceea ce ma speriat. (Contact sexual nu am mai avut). Ca sa tratez candida, mi.am bagat 5 ml de iaurt natural in vagin cu o seringa fara ac, timp de 3 zile. Acum 3 zile am racit, tuse, durere de gat..si am avut dureri pelvine(inca am, si inca sunt racita). Dupa ce au trecut sangerarile, am avut, si inca am, o scurgere vaginala gelatinoasa. :( va rog ajutati.ma! Despre de poate fi vorba?.. Nu pot merge la ginecolog deoarece parintii mei nu stiu ca mi.am inceput viata sexuala, nu vreau sa afle si sa.i dezamagesc..
pentru raceala am luat Duomox...scurgerea gelatinoasa poate fi din cauza iaurtului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sangerari intre menstruatie
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 2sangerare intermenstruala
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 5nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
- 0Sangerari intre menstre
- 1Sangerare in perioada ovulatiei
- 1un spooting poate intarzia menstruatia?
- 2Posibilă sarcina ?
- 0Dureri abdominale, Menstruatie
- 0Sangerari cu 2 saptamani inainte de menstruatie
- 0Iau anticonceptionale triregol, iar astazi am observat o sangerare anormala.
- 4Act sexual neprotejat- urmări
- 0Scurgeri menstruale peste anticonceptionalele yasmin
- 0Spotting inainte de menstruatie?
- 4Ciclu anormal in ultimele 2 luni si dureri puternice in zona pelvica
- 6Situatie - posibila sarcina sau alte probleme
- 0Scurgeri vaginale roșii de o săptămâna și continua
- 0Sângerare menstruala sau altceva
- 4Sangerari ușoare de mult timp
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: