Sarcina anembrionara

01-12-2018
LorelaiV
Nu este medic/terapeut
LorelaiV
Bună ziua, sunt însărcinată în 7 săptămâni (după data ultimei menstruații) și ecografiile efectuate la 5s5z și la 6s5z, nu au arătat decât sacul gestational, fără vezicula vitelina, fără embrion (ultima eco arata un sac de 2.64 cm). Mi s a spus sa mai aștept pana săptămâna viitoare, dar dacă nici atunci nu se va vedea embrionul, este vorba de o sarcina anembrionara și trebuie făcut chiuretajul. Anul trecut am avut o experienta identica, tot sarcina anembrionara, dar acolo s a declanșat avortul la 7s2z. Momentan nu ma simt rău și nici nu am sângerări, doar simptomele normale de sarcina, greață, dureri de sâni, oboseala.
Întrebările mele sunt, se poate ca embrionul sa devina vizibil mai târziu de 7 săptămâni, dar sarcina sa fie normala? Iar dacă s a mai confruntat cineva cu mai multe sarcini anembrionare, ce analize ați făcut ulterior și la ce concluzie ați ajuns? Ați reușit într un final sa obțineți o sarcina normala, pe care sa o duceți la bun sfârșit? Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: