Va rog frumos dati'mi un sfat urgenttttt - sarcina fara embrion

22-03-2017
Denysa23
Nu este medic/terapeut
Denysa23
Buna.. Am doua fetite iar acum am ramas din nou insarcina si eu si sotul meu ne dorim aceasta sarcina.. am aproape 3luni si am fost la control iar medicul a spus k este o sarcina fara embrion.. de cateva zile si sangerez.. azi am fost din nou in ideea de a face chiuretaj dar doktoru a refuzat spunand sa mai asteptam pana sambata.. mi'a luat sange pt a'mi face analize.. crede'ti k este posibil k in cateva zile s apara bebele?? Nu imi pot explica ce s'a intamplat?? M'am decis ca maine s merg la un alt medic ca sa ma chiureteze.. oare procedez bne? Ce sa fac??
1 comentarii
0
25-03-2017, ora 11:03
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca sunt 3 luni de sarcina (de la testul pozitiv) si ecografic nu se vede embrion e cert oprita din evolutie si cu indicatie de curetaj uterin. Daca nu esti sigura de varsta sarcinii poate sa fie mai mica decat crezi tu si atunci sa se vada mai tarziu embrionul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: