Sarcina + Dureri de MASELE...:(((((

20-04-2013
Claudia Daniela
Nu este medic/terapeut
Claudia Daniela
Buna ziua, am si eu o nelamurire...sunt insarcinata in 32 de saptamani si de 2 zile ma doare o masea de inebunesc.imi trece doar pentru cateva minute cu apa rece, dintre toate leacurile incercate.am luat la recomandarea unei doctorite de familie algicalmin fiola, dar la recomandarea alteia, cica nu am voie sa iau nimic, ci sa supot durerea, dar altcineva mia zis ca nu e bine sa stau sa suport durerea ca se transmite la bebe.iar dentistul meu a zis ca nu are ce sa imi faca pentru ca sunt insarcinata si nu are voie sa imi faca anestezie.NU STIU ce sa mai fac si nu mai inteleg nimic.unii spun ca in ultimul trimestru ai voie sa iei aproape orice medicament, altii ca trebuie sa stai asa ca nu ai voie nimic.pana una alta mie imi vine sa mor.nu mai suport durerea.CE SA FAC????? Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul