sarcina sau nu?

17-10-2007
adinaSOLOMON
Nu este medic/terapeut
adinaSOLOMON
nu am cicluri regulate. a venit la data cand ar fi trebuit, acum vreo 4 zile, dar foarte roz-alb-maro, aproape deloc. imi simt sanii mariti si mai durerosi, am dureri de stomac si de ieri arsuri. am si rh negativ. mama mea a avut cam aceleasi simptome cand a fost insarcinata cu mine si sora si mi-am luat mai multe teste de sarcina. la toate, cu o singura exceptie, un test "barza" se vede a doua linie, dar foarte slab. azi a inceput si o sangerare sub forma unui sange proaspat, sangerare nu abundenta si nu cu dureri. as vrea sa stiu daca as putea fi insarcinata. mentionez ca daca as fi, as fi de vreo 2 sapt. se poate ca testele sa nu detecteze asa devreme? un control medical mi-ar putea confirma asa devreme sarcina? mentionez ca as vrea sa fiu si sunt f. nerabdatoare sa aflu.
2 comentarii
0
03-05-2008, ora 00:00
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
Este cam devreme ca testul barza sau orice alt test sa poata arata cu CERTITUDINE ca esti insarcinata. Dar daca se vede a doua linie, chiar si foarte slab este posibil sa fi insarcinata. Sustin doua chestii care se contrazic, dar cel mai indicat este sa faci niste analize. De obicei din testul urinei reiese daca esti sau nu insarcinata. Ai toate simptomele unei sarcini, dar poate sa fie si un exces de foliculina. Poti sa mai repeti testul barza intr-o saptamana sau doua. Daca ai RH negativ si vrei sa pastrezi sarcina trebuie sa faci un vaccin prin care sa eviti ca organismul sa respinga sarcina.
Mentionez ca nu sunt de specialitate, dar sunt insarcinata si iti spun din experienta...dar pot sa gresesc. Cel mai bine e sa consulti un medic ca sa fi sigura.
0
03-05-2008, ora 00:00
Tee
Nu este medic/terapeut
Tee
imi cer scuze, acum am vazut data cand ai postat intrebarea...sper ca s-a rezolvat problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •