sarcina si endometrioza
Buna ziua. Anul trecut am fost diagnosticata cu endometrioza, iar anul acesta, cu ajutor divin am ramas gravida in luna februarie. Pana a nu ramane gravida, in perioada de ciclu aveam niste dureri foarte mari (mai ales a din a doua zi), iar dupa ce am ramas insarcinata nu am mai avut dureri pana acum. In acest moment am 33 saptamani si amandoi suntem bine, dar au inceput din nou durerile, desi cu o intensitate scazuta. Ma tem ca se vor agrava odata cu sracina si nu stiu cum voi naste. Ce ma sfatuiti? Va multumesc!
2 comentarii
Intr-un asemenea caz, singurul sfat care se poate da prin Internet este să mergeţi la doctorul care supraveghează sarcina. Nu amânaţi prea mult.
Acum sunt in spania, iar aici, pe langa faptul ca iti fac analize lunar si te monitorizeaza nu exista un singur medic care monitorizeaza sarcina. Iti fac programare, iar medicul care e de garda, el te consulta. Am nimerit de cateva ori un medic bun cu care am putut vorbi, dar ultima data era unul care m-a intrebat ca d c ii zic ca am endometrioza si ca daca ma doare sa iau paracetamol sau sa merg la urgenta. De asta imi e frica, ca nimeresc la nastere un altul care ori nu stie ce e endometrioza, ori nu-i pasa. Cer un sfat ca macar sa fiu pregatita sufleteste pt ce va urma.
Multumesc mult1
Multumesc mult1
Alte subiecte recente din această secțiune: