scaune moi

Buna ziua! Am o fetita de 10 luni si de vreo 3 zile imi face scaune moi uneori chiar apoase...atunci cand face...fâce foarte zgomotos. Mentionez ca acum o luna de zile am patit la fel iar doamna doctor de familie mi a dat lapte nan fara lactoza, debridat, calciu lactic si eubiotic. Eu am incercat din alimentatie sa rezolv problema insa fara succes. Ce ma sfatuiti sa fac?? Multumesc anticipat!
2 comentarii

Buna seara.
Administrati copilului dieta de protectie intestinala (formula delactozata, orez fiert, piure din morcovi fierti, carne pui fiarta, branza vaci, ceai de menta) si medicatie (Hidrasec 10 mg 3x1 plic/zi). Medicul de familie va decide terapia in functie de evolutie. Multa sanatate!
Administrati copilului dieta de protectie intestinala (formula delactozata, orez fiert, piure din morcovi fierti, carne pui fiarta, branza vaci, ceai de menta) si medicatie (Hidrasec 10 mg 3x1 plic/zi). Medicul de familie va decide terapia in functie de evolutie. Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anemia + scaune moi
- 6Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv
- 0probleme cu scaunul sau diaree
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 22 SCAUNE MOI... sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns sunt ingrijorata!
- 15am scaune dese si foarte moi
- 2Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile
- 1Scaune moi si cu resturi alimentare foarte vizibile
- 5Puruit zona anala balonare scaun moale!
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 3Probleme de sanatate
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 3Scaun moale noaptea
- 0Probleme scaun
- 0Scaun foarte moale copil 1 an 3luni
- 0Lipsa poftei de mâncare și scaun moale
- 4Disconfort rectal din cauza scaunelor dese
- 1Gura, mâna, picior
- 1Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
Mai multe informații despre: scaunul moale