Scaune moi si cu resturi alimentare foarte vizibile

04-06-2015
annyaa
Nu este medic/terapeut
annyaa
Buna ziua,
In urma cu vreo 2saptamani am luat antibiotic 10zile ' amoxacilina 500 mg'. De 5 zile ma confrunt cu scaune moi (nu apoase, dar cu mucus) neformate, contin resturi alimentare foarte vizibile, cu frecventa de 2 - 3 ori / zi dimineaţa in jurul aceleaşi ore in toate aceste 5 zile.
Am dureri surde doar înainte sa elimin scaunul, iar uneori după ce am eliminat scaunele, mai simt nevoia sa fac dar nu pot(nu prea am mai mancat de frica dupa ce am vazut simptomele acestea, si tot de atunci dorm foarte tarziu noaptea)
Pe durata eliminarii scaunelor, am si flatulenţă iar uneori simt o usoara senzatie de arsura in stomac.
Nu am greţuri si nici hemoragii anale/rectale; nu prezint simptome de deshidratare.
Precizez ca in ultimele doua luni am fost foarte stresată, iar in ziua declanşării acestei probleme de sănătate, am aflat ca mi-a murit finul fiind foarte tânăr, iar la 20 de minute dupa aflarea vestii, a inceput problema aceasta.Tot in ultimele 2 luni am inceput as consum lichide foarte multe in comparatie cu trecutul.Adevarul este ca nici mancarea nu o mestec prea bine din cauza problemelor dentare, dar mananc lent.
Azi dimineata am facut scaun de consistenta normala, dar cantitate redusa, iar dupa 5minute am simtit nevoia din nou de defecare dar a doua oara a fost scaun moale neformat, subtire cu resturi alimentare vizibile, deoarece simteam sa fac dar nu se deschidea sfincterul anal complet.Prezint si borborisme stomacale, dar foarte putine si nu foarte zgomotoase.

Poate fi ceva serios? Ma ingrijoreaza scaunul subtire..
1 comentarii
0
27-06-2015, ora 21:28
lachriss
lachriss
Scaunele moi sunt cel mai probabil urmarea tratamentului antibiotic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: