schizofrenie de patru ani

1217 comentarii 1 2 ..... 40 41
0
20-08-2011, ora 06:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Livia

O sa iei tu medicamente mult si bine daca nu scoti raul din radacina.

Ia te rog gandeste-te tu serios de unde a pornit totul si incearca sa iti constientizezi problemele.

Afectiunile psihice nu sunt boli, ci niste inversiuni neuronale probabil.

Nimeni nu a putut sa demonstreze asta pina acum.

Asa cum ni s-au "rasucit" sinapsele alea, asa sa faca bine sa se si desrasuceasca.

Lucrul asta fii sigura Livia draga ca nu se intampla de la psihotrope.
Psihotropele luate pe perioada indelungata modifica forma si structura creierului.
0
20-08-2011, ora 23:52
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Clara, tu cred ca te increzi prea mult in vreo dieta de-a printului Miskin si te-ai lasat de pastile in baza ei. Ce-ar fi sa te duci tu sa te evalueze dr T !
0
21-08-2011, ora 00:13
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Cu ce cunostinte minime are, Clara a incercat sa abordeze problema intr-un mod realist fata de discursurile din ultimii ani.

Niciodata nu e tarziu, bravo ei!
0
06-12-2011, ora 19:27
stie_tot
Nu este medic/terapeut
stie_tot
Vreau sa merg in Sri Lanka, n-ar costa mult.Tocmai am scris de pe gmail la ambasada lor dar imi trimite failure-deamon respinge adica emailul, nu ei ci poate adresa e gresita.Am aflat de la un fff mare si cu largi opinii ca aceasta boala s-a observat tratata de catre shamanii preoti din Sri Lanka.Psihiatrul este un ungur de origine engleza (Feldmar Aldmar)care afirma ca s-a observat de catre antropologi('studiul omului') ca nu au recidivat persoanele care nu au apelat la doctor ci la shaman.Ideea este ca daca este cineva dispus sa vina cu mine max 2 persoane intr-o excursie, eu fiind foarte bolnav trebuind sa iau de 3 ori pe zi pastile, sunt pe aripiprazol stabilizat in Ungaria ca cei din Romania nu stiau ce sa imi mai faca...adica cum sa mai combine medicamentele, ca si in Ungaria a fost grea stabilizarea pe o doza enorma de medicamente pe care prefer sa nu o spun.
Am 28 ani, prietenos (nu am omorat pe nimeni, desii am vrut pe un doctor prost din spital care zicea ca am halucinatii si nu-mi dadea drumul de la izolare, nici cu insistenta parintilor, si acuma imi vine sa-i fac niste electrosocuri, dar stiu ca o patesc rau, rau apoi...dar atata de rau trateaza pacientii cred ca stiti cine este respectivul daca sunteti din Oradea).
Dar trebuie sa fim seriosi, altii au dus-o mai rau, vedeti documentarele din anii 60-50 despre boala asta.Este GROAZA de pe lume.Poate pacatele, o fii ingaduit Dumnezeu, ca El ii bun si zice ca iarta la infinit pacatele, dar daca corpul nu te mai tine, din vari motive si in primul rand am auzit ca schizofrenia nu s-a dovedit a fii o boala genetica pana acum, ca sunt unele gene distruse este alceva; care corespund unei plase albe de neroni din fata creierului asta e ultima descoperire de la congresul din Mexic, acest an!
Deci ziceam ca nu e genetica ci contribuie stresul, unele maltormatii de corp in urma practicarii indecente a relatiilor de dragoste;ce duc la efeminizare a barbatului...si mancarea multa chiar...toate la un loc lasa loc gandurilor obsesive am uitat de marijuana..foarte distrugatoare la inceputul adolescentei...toate date mai multe va poate ajuta wikipedia sau un preot bun !
Deci mesajul principal este ca cine ar vrea sa mearga cu mine in Sri Lanka sa ne facem acolo si un carnet de sofer daca obtinem un statut de sedere.Dar nu trebuie sa spunem boala deoarece este si pentru ei un inconvenient, o nesiguranta poate, aducem de la medicul de stiu eu care cu o spaga ca avem cancer la organul respectiv, nu plamani eu imi rezolv la rinichi ceva incurabil, vreo tumoare de la cumnatul meu=)).
-*


(*modificat de admin)
1
07-12-2011, ora 16:37
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Prietene, cu totii dorim sa mergem in Sri Lanka, crede-ne - sa bem ceai Ceylon negru, facut cu lapte si miere de albini, sa ne scaldam in Oceanul Indian goi pusca sau sa vizitam orasul Colombo, probabil de unde e originar si detectivul acela ciudat cu un ochi mai mic ce il dadea la televizor incontinuu. Sau, de ce nu, sa ne luam carnetele de sofer, sa facem transporturi de ceai negru - Ceylon, pe bani buni, sau trafic cu marijuana ca am citit ca iti place marijuana. Dar din pacate, mie imi plac si electrosocurile, pentru senzatii tari, si prefer sa raman aici, in Romanica. Sa ne scrii Stie_Tot, poate te vom vizita vreodata!
0
22-05-2012, ora 02:30
Mr.Baciu 123
Nu este medic/terapeut
Mr.Baciu 123
Pentru Venturiano..mai omule daca tu ai descoperit leacul schizofreniei crezi ca ai fost primul adica nimeni nu s-a gandit la omega 3 si paine pana acum.? Si te iei de un medic Dr. T care cu siguranta are mult mai mult experianta ca tine.
Mai cum te simti cu tratamentul "minune" esti sanatos, ai serviciu te-aicasatorit? Nu cred asa ca nu mai vinde altora vise...Te inteleg esti bolnav dar numai comportamentul te poate ameliora ca om. Iar tu Dr. T nu mai pleca urechea cu conflict catre ei..Sunt bolanavi..
0
12-07-2012, ora 12:52
gussti
Nu este medic/terapeut
gussti
Salut Daniel, nu stiu daca sunt in masura sa iti dau un sfat fiindca recent si eu am fost diagnosticat cu o tulburare schizoforma care nu stiu exact ce inseamna. Dar eu iti recomand din propria experienta sa incerci sa te gandesti mai putin la faptul ca ai o problema si sa incerci sa iti antrenezi putin mintea si sper sa vezi rezultate. Poti sa incerci un site de jocuri pt creier, mie imi place neuronation il gasesti pe google ca sa nu fac aici reclama. Multa bafta tuturor si voi mai reveni si eu pe forum cand imi va permite timpul.
0
10-10-2013, ora 14:31
serenity22
Nu este medic/terapeut
serenity22
...

mai e activ topicul ?
0
11-10-2013, ora 10:05
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Este activ, daca cineva mai scrie pe el, asa ca e activ, pentru ca ai scris...Iarta ludicul si incearca sa ne spui suferinta ta, poate reactivam acest topic.Acum am citit despre Sri Lanka si celelalte, interesant, dar nu cred ca aduce asa ceva vindecarea.
0
15-10-2013, ora 07:29
mihaela280
Nu este medic/terapeut
mihaela280
Buna ziua. Imi poate recomanda cineva un medic psihiatru bun din Bucuresti? Ce parere aveti despre Sorina Nastase de la Medlife Baneasa? Va multumesc
0
16-10-2013, ora 20:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mihaela280

Medicii psihiatrii nu sunt in general buni sau mai putin buni.
Conteaza cum va simtiti cu medicamentele pe care ei vi le prescriu, medicamente care sunt cam aceleasi la orice medic.
Insa fiecare organism reactioneaza in felul lui si daca nu aveti rezultate din prima, trebuie sa aveti rabdare sa schimbati tratamentul. Nu e medicul de vina ca nu vi s-a potrivit un anumit medicament.
0
17-10-2013, ora 11:37
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Clara,
daca medicii respecta intocmai un protocol terapeutic, daca au aceeasi facultate si aceeasi specializare, atunci bun-prost, caci despre acest binom este vorba, nu se mai poate aplica.Din pacate, exista medici buni si medici prosti, diferenta urmand s-o faca, draga Clara, doar pacientul.Pana la urma, poate fi vorba si despre perceptia noastra subiectiva, asa cum spui si tu.
0
20-10-2013, ora 16:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ pulberedestele

Daca medicul i-a administrat ad-ul din protocol, sa zicem, si pacientului nu ii merge bine cu el, asta nu inseamna ca medicul e prost.
Pe mine, intre 16 si 18 ani m-a tratat cea mai buna doctorita de copii de la noi din tara, d-na prof. dr. univ. Sanda Magureanu.
Mi-a administrat nu stiu cate ad-uri. Daca nu au mers, nu inseamna ca a fost proasta.

Si invers: daca te duci la un medic obisnuit dintr-un capat de tara, care nu asteapta 100-200 lei bacsis, cum asteapta unii medici 'buni', si iti da un tratament bun... fericirea ta.

Eu sunt oarecum mahnita de superioritatea pe care o afiseaza medicii 'buni' si de scorurile pe care le pretind si prefer un medic normal cu care sa pot comunica si care are capacitatea sa imi explice ce ma intereseaza si sa nu ma intoxice cu medicatie.
0
30-10-2013, ora 02:51
serenity22
Nu este medic/terapeut
serenity22
Am urmarit tot topicul si tin sa va spun ca am aceleasi simptome ca si Livia86, stie cineva ce s-a mai intamplat cu ea? sau ce remedii a folosit?


Multa sanatate la toti.
0
22-01-2018, ora 17:56
AdrianKM
Nu este medic/terapeut
AdrianKM
Problema pensiei de urmas s-a reglementat printr-o lege intrata in vigoare la 1 ianuarie 2018. Copii urmasi cu pensie proprie ( de invaliditate)au drept de optiune intre pensia de invaliditate si cea de urmas.Cei cu problema asta ma puteti contacta si va lamuresc.
0
08-03-2018, ora 08:13
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Iti revii? Iei prea in serios boala asta psihica, care este doar psihica, nu neurologica! Cum adica iti revii? vrei sa spui ca nu esti constient? Nu se poate asa ceva. Doar in bolile de natura neuro constiinta se pierde. Este doar impresia ta. Poate chiar asta te si tulbura, faptul ca tu crezi ca e ceva in neregula cu tine. Nu ai epilepsie, de exemplu, sa crizezi si sa ti pierzi constiinta(sa lesini). Aia da pierdere a contactului cu realitatea! Daca tu te vaiti de asta, o persoana cu epilepsie ce poate sa mai zica? Faptul de a te uita intr-un ''punct fix'' inseamna ca te concentrezi, fie te gandesti la ceva anume atunci, fie te focusezi pe ce vezi. Zici ca dupa ce adormi te simti mai bine. Evident. Te epuizezi singur. Creierul are nevoie de odihna cand se streseaza, asta nu doar la tine se intampla. Ti s a pus diagnosticul asta si esti tratat pentru ca nu ai invatat sa te descurci singur cu propriile probleme emotionale. Normal ca societatea va avea pretentia sa faci ceva in privinta asta.
0
09-08-2018, ora 22:46
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Mai e cineva activ?
Adaugă un comentariu / răspuns
1217 comentarii 1 2 ..... 40 41

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul