Schizofrenie paranoida cod diagnostic 312
Costy
Ca tratament fac o injectie de abilifiy mentena 400 mg
Ma simt 90 % normal...foarte normal
Ca tratament fac o injectie de abilifiy mentena 400 mg
Ma simt 90 % normal...foarte normal
Pai daca te simti normal care e problema ? E f bine !!
Mai exact care a fost scopul topicului pe care l-ai deschis ?
Ce ai dorit mai concret ?
Mai exact care a fost scopul topicului pe care l-ai deschis ?
Ce ai dorit mai concret ?
Nu cred ca pot lua certificatul de handicap...am inteles ca este o comisie care elibereaza acest certificat...problema mea e ca ma simt prea bine si nu cred ca o sa accepte cu toate ca boala o am o simt.
In rest am vrut sa impartasesc cu voi o parte din trairile mele pentru a afla cat mai multe despre ce s.a intamplat cu mine in momentele alea de psihoza, la spital nu mi s.a spus nimic decat sa.mi iau tratamentul sa fac sport si sa mananc sanatos atat.
In rest am vrut sa impartasesc cu voi o parte din trairile mele pentru a afla cat mai multe despre ce s.a intamplat cu mine in momentele alea de psihoza, la spital nu mi s.a spus nimic decat sa.mi iau tratamentul sa fac sport si sa mananc sanatos atat.
Daca ai internari, poti sa iei si Certificatul de handicap. Indemnizatia de handicap e acum 350 lei.
Tiberiu, pai ti s-a spus bine, sa iei tratamentul si sa faci sport si sa mananci sanatos, nu prea se implica ei, sa te intrebe ce si cum ai simtit, desi trebuia ! Mie cel putin mi se pare f interesant sa aud ce au simtit si au trait oamenii ca tine, mi se pare f interesant ce face acest creier, nu se compara cu nici un calculator.
F bine ca ai spus, am inteles de ce ai spus.
Nu conteaza ca te simti tu prea bine, si cei cu TAB se simt bine cu tratament si tot au pensie, deci nu iti face probleme.
Diagnosticul de schizo e ptr pensionare, nu conteaza aparent cum esti, fa cumva sa iei pensia aia, ai dreptul.
Daca ai internari, asa cum a spus Clara, poti sa te pensionezi, insa sa vedem cate zile de internare minim trebe sa ai, eu stiam 90 chiar daca-s nelegate, mi-a zsi psiholoaga mea prin 2005-2010, asa era regula.
Asa cum e si epilepsia, degeaba te simti bine 80 % din timp, se pensioneaza !
Ei stiu ca oricand poti sa intri in psihoza, deci asta este, e o boala destul de instabila uneori.
Doar nu te duci la comizie in criza ! E absurd, normal ca se duce omul stabilizat acolo.
F bine ca ai spus, am inteles de ce ai spus.
Nu conteaza ca te simti tu prea bine, si cei cu TAB se simt bine cu tratament si tot au pensie, deci nu iti face probleme.
Diagnosticul de schizo e ptr pensionare, nu conteaza aparent cum esti, fa cumva sa iei pensia aia, ai dreptul.
Daca ai internari, asa cum a spus Clara, poti sa te pensionezi, insa sa vedem cate zile de internare minim trebe sa ai, eu stiam 90 chiar daca-s nelegate, mi-a zsi psiholoaga mea prin 2005-2010, asa era regula.
Asa cum e si epilepsia, degeaba te simti bine 80 % din timp, se pensioneaza !
Ei stiu ca oricand poti sa intri in psihoza, deci asta este, e o boala destul de instabila uneori.
Doar nu te duci la comizie in criza ! E absurd, normal ca se duce omul stabilizat acolo.
Imi poate recomanda si mie cineva un psihoterapeut bun pentru o colaborare pe termen mediu din craiova sau bucuresti, la slatina nu gasesc ce trebuie.
Multumesc.
O zi buna tuturor.
Multumesc.
O zi buna tuturor.
Eu nu zic ca nu te ajuta psihoterapia dar in principiu paterea mea e ca nu merita. Mai bine iti gasesti un prieten cu care sa vorbesti sau cu familia. Eu am trecut o gramada de obstacole vorbind cu ei. Acuma voi stiti.
Da intr.un fel ai dreptate, oricum mersi de sfat.
Ma simt foarte bine si as vrea sa.mi iau o masina.
Ce spune legea in cazul meu?
Cod diagnistic 312
Ps
Am permis categoria B
Ce spune legea in cazul meu?
Cod diagnistic 312
Ps
Am permis categoria B
Vorbiti cu doctorul dv. El va cunoaste cazul.
Daca inca aveti permisul de conducere, teoretic, va puteti lua masina.
Pentru @Tiberiu cel care a scris topicul: mai ai starea aia de urmarire cum ai scris aici acum ceva ani in urma? Intreb pentru ca si eu trec prin aceasta fază din pacate, specifică bolii de schizofrenie. Rog un raspuns.
Tiberiu e clar, nu a fost nimic real in ce priveste urmarirea folosind tehnici avansate de spionaj, erai pur si simplu in starea de psihoza iar creierul tau deforma realitatea dandu-i diverse interpretari eronate.
E adevarat ca exista in cadrul serviciilor secrete din lume fel si fel de tehnici de filaj, urmariire, intimidare si persuasiune dar trebuie sa fi realist, cine erai tu sau ce interes prezentai tu pentru ca servicii secrete sau organizatii secrete sa se oboseasca si sa foloseasca astfel de tehnici pe tine. Adica cat de important esti tu si ce avantaj ar fi avut de la tine.
E clar ca lumina zilei, erai in psihoza, nimic nu era real din ce simteai.
E adevarat ca exista in cadrul serviciilor secrete din lume fel si fel de tehnici de filaj, urmariire, intimidare si persuasiune dar trebuie sa fi realist, cine erai tu sau ce interes prezentai tu pentru ca servicii secrete sau organizatii secrete sa se oboseasca si sa foloseasca astfel de tehnici pe tine. Adica cat de important esti tu si ce avantaj ar fi avut de la tine.
E clar ca lumina zilei, erai in psihoza, nimic nu era real din ce simteai.
@Emi8 Am simptome pozitive specifice bolii de schizofrenie paranoida si am inteles ca e de la boala pe care o am. Stiu ca nu sunt singurul, multi se plang ca li se pare ca sunt urmariti. Pe mine ma urmaresc cativa detectivi particulari, au un sediu in apropiere de locul unde locuiesc, am aflat din intamplare si din curiozitate de pe harti pe telefon. Mai multe detalii nu pot sa ofer. Am nevoie de un sfat: domnul doctor de la spitalul de psihiatrie mi a spus ca pentru o schimbare de tratament este necesar sa stau internat cateva zile. Ce imi recomanzi, sa stau internat in spital o saptamana la pat pentru a schimba schema de tratament? Multumesc pentru un eventual raspuns. O zi buna.
anonym.man cel mai bine ar fi sa te internezi. poate cu un nou tratament scapi de starile astea. bineinteles ca e de la boala, bineinteles ca nu te urmareste nimeni! specificul psihozei e ca creierul iti joaca feste si chiar daca noi de pe forum si o armata de psihologi sau psihiatri ii explica la un om ca nu il urmareste nimeni si ca e el bolnav el tot crede ce ii dicteaza creierul. cu un nou tratament poate vei scapa si pe urma vei glumi pe seama faptului ca pana acum te simteai urmarit. dar o sa-ti dai tu seama de asta peste cativa ani cand vei fi bine. acum nu esti. cu cat stai mai mult in psihoza urmaririi creierul se degradeaza. mergi si te interneaza si spunei psihiatrului sau psihiatrei din spital ce ganduri ai. sanatate!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5eu vreau sa fiu tratata nu ea.. Mama are schizofrenie paranoida
- 57Schizofrenie: mai sunt si altii in situatia mea?
- 0schizofrenie
- 0Schizofrenie paranoida
- 3Tratamente Schizofrenie
- 15Schizofrenie Paranoida
- 6Ce mai luati pentru schizofrenie paranoida?
- 3Ce tratament urmati sau ati urmat persoanele cu schizofrenie paranoida?
- 3Pentru cei cu schizofrenie/paranoia
- 6Schizofrenie paranoida
- 5Schizofrenie paranoida cronica sau depresie majora
- 18Ma simt agitat, nu am rabdare
- 1Bună ziua!!am schizofrenie paranoida și 35 de ani
- 1Cum beneficiez de pensie de gradul III?
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 3Prietenii
- 2Mania persecuției
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: