Scoatere masea

Buna ziua! Am o problema cu 3 masele daca pot spune asa sau ce a mai ramas din ele. Am scos acum 6 luni nervi dar au inceput durerile. Am 2 pe partea stanga una langa alta si cealalta pe dreapta.
Acum sunt in Cipru si as dori doar sa le scot, iar cand ajung in Romania in decembrie sa imi pun implant. Intrebarea mea este daca va afecta cu ceva lipsa lor in astea 9 luni. Nu as vrea sa mi se deplaseze dantura sau ceva mai grav. Dar nici cu ele numai pot sta ca sunt doar 'resturi' cariate. Multumesc!
Acum sunt in Cipru si as dori doar sa le scot, iar cand ajung in Romania in decembrie sa imi pun implant. Intrebarea mea este daca va afecta cu ceva lipsa lor in astea 9 luni. Nu as vrea sa mi se deplaseze dantura sau ceva mai grav. Dar nici cu ele numai pot sta ca sunt doar 'resturi' cariate. Multumesc!
1 comentarii

Mai multe probleme genereaza resturile cariate decat lipsa lor. Daca faceti extractiile acum este numai bine, se vindeca alveola, si se poate face implantul. Un implant in general se pune la minim 4-6 luni dupa extractie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 5Dinte extras
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 2extracţie canini
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte
- 2Molar de minte
- 0Extractie molar de minte inclus
- 1Alveolita sau vindecarea zonei?
- 1Extracție masea pacient diabetic
- 1Extractie molar dreapta sus
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte