Scoatere masea
Buna ziua! Am o problema cu 3 masele daca pot spune asa sau ce a mai ramas din ele. Am scos acum 6 luni nervi dar au inceput durerile. Am 2 pe partea stanga una langa alta si cealalta pe dreapta.
Acum sunt in Cipru si as dori doar sa le scot, iar cand ajung in Romania in decembrie sa imi pun implant. Intrebarea mea este daca va afecta cu ceva lipsa lor in astea 9 luni. Nu as vrea sa mi se deplaseze dantura sau ceva mai grav. Dar nici cu ele numai pot sta ca sunt doar 'resturi' cariate. Multumesc!
Acum sunt in Cipru si as dori doar sa le scot, iar cand ajung in Romania in decembrie sa imi pun implant. Intrebarea mea este daca va afecta cu ceva lipsa lor in astea 9 luni. Nu as vrea sa mi se deplaseze dantura sau ceva mai grav. Dar nici cu ele numai pot sta ca sunt doar 'resturi' cariate. Multumesc!
1 comentarii
Mai multe probleme genereaza resturile cariate decat lipsa lor. Daca faceti extractiile acum este numai bine, se vindeca alveola, si se poate face implantul. Un implant in general se pune la minim 4-6 luni dupa extractie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 2extractie masea de minte
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 4dureri dupa extractie
- 5cand se poate face implantul?
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 2Extractie masea