Scurgere maronie in locul menstruatiei! Va rog raspunde-ti!
Iau anticonceptionale Belara si mereu in pauza de 7 zile imi venea menstruatia martea de fiecare data dar slaba. Luna aceasta mi-a venit to marti ( a 3 a zi de pauza) dar numai o scurgere rosiatica la inceput si apoi numai scurgeri maroni de nici nu au umplut un tampon. Mentionez ca le iau la aceeasi ora fara sa omit vreuna. Este posibila o sarcina sau ce poate reprezenta aceasta scurgere deoarece nu arata deloc ca o menstruatie normala.
2 comentarii
As dori si eu un raspuns va rog. A trecut o luna si toti v-ati uitat fara sa raspundeti. Revin. Inainte sa incep urmatoarea folie am facut un test si a iesit negativ deci am continuat cu pastilele. Azi sunt la a 3 a zis de pauza si inca nu a venit nici macar acea scurgere.
Va rog sa raspundeti si la acest subiect deoarece nu cred ca sunt singura in situatia aceasta!
Va rog sa raspundeti si la acest subiect deoarece nu cred ca sunt singura in situatia aceasta!
Am o problema..Prietenul si-a pus... pe vaginul meu, eu fiind excitată.Sunt virgină, exista riscul de a rămâne însărcinată?Sunt si imbalonata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scurgere ciudata cu"pielite" maronii la 14 zile de la menstruatie
- 3scurgeri maronii inaintea ciclului
- 0Dupa menstruatie
- 0secretie maronie..
- 0secretie maronie..
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 0Eliminari de culoare neagra
- 8scurgeri maronii in locul ciclului menstrual
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 2scurgeri de culoare maroniu deschis
- 3Scurgeri maronii in loc de menstruatie- karissa
- 0Secretie maronie inainte de menstruatie
- 0Sângerarea maronie
- 1Scurgere maronie
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 23 teste sarcina negativ=sarcina sau infecție?
- 4Secreție vaginală maronie-lăptoasă
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: