am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
buna ziua ieri dimineata a inceput sami curga niste pete maro si la urma o picaura cu sange si tot asa imi curge pete maro cand si cand si niste intepaturi in ovar si dureri de spate si mici dureri jos la burta cm am avuto luna trecuta pe 13 marie iar luna asta trebuie sami vina pe 9 aprilie poate sa fie sarcina si mie somn incontinu
2 comentarii
Petele maronii si micile sangerari prevestesc menstruatia si se numeste spotting.
Multe femei se confrunta cu spotting inainte de menstruatie, tocmai ai devenit una dintre ele.
Multe femei se confrunta cu spotting inainte de menstruatie, tocmai ai devenit una dintre ele.
dar nu e sange cea ce imi vine este pete maro si am avut o pata rozalie eu am avut un avort acuma 3 luni poate sa fie de acolo
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in spate de o saptamana
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 10coloana vertebrala - dureri
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 8Pneumonie bazala dr.
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 1dureri de spate [rinichi]
- 1dureri de plamani si spate
- 2dureri pelvine nocturne
- 3Dureri ciudate
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 2Scurgere maronie in locul menstruatiei! Va rog raspunde-ti!
- 2Dureri si analize
- 4Durere spate stanga sus
- 0Durere ovare polichistice
- 0Scurgeri maronii
- 2Posibila sarcina?
- 0Scurgeri maro
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de ovare scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: