Scurgeri de singe putine
Partenerul foloseste prezervativ mereu !
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
dar ultima data, a doua zi mi-au curs doar cind ma stergeam cite o picatura de singe..
nustiu de la ce este asta..ori ciclu, inceputul, ori altceva..si as vrea sa stiu cauzele posibile.
De obicei ciclu mi se incepea deodata normal, cu scurgeri in norma.. dar de atunci, o zi intreaga m-a tinut asa cu acea picatura.
mentionez : nu avem partide prea dure, sau altceva, cu care as fi putut sa ma ranesc!
2 comentarii
Poate nu ai fost suficient de lubrifiata si prezervativul s-a frecat direct, astfel provocand o mica leziune. A folosit degete pentru penetrare? Sau tu? Se pot intampla mici accidente in timpul sexului fara a va da seama pe moment.
Daca veti mai avea astfel de scurgere cu picatura in afara ciclului in conditiile in care nu luati anticonceptionale, sa mergeti totusi la un medic ginecolog pentru consult.
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Pot fi multe cauze.
Se depisteaza numai prin consult si analize.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/10649/9-cauze-ale-sangerarilor-intre-menstruatii.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 4incident!!
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 4anticonceptionale yasmin
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 1menstruatie foarte putina cantitativ
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 3escapelle si ciclu redus
- 1ciclu redus
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 0Ciclu redus cantitativ
- 1Menstruația a venit foarte puțin
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 0Menstruatie diminuata
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ