credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
Am si eu o incertitudine...eu credeam k am ramas insarcinata..ma simteam balonata..etc..ciclul mi-a intarziat 4 zile, si mi-a venit a 5 a zi, dar mi-a curs putin si un rosu foarte deshis roz mai debgrab, este menstruatia, roz deskis, am avut si dureri de burta, si cu o zi inainte sa-mi vina ciclul, am intretinut si relatii sexuale.
6 comentarii
Am uitat sa specific...nu am luat niciodata anticonceptionale, nu am avut niciodata nici un fel de tratament, absolut nimic...
Simplu!De ce nu va faceti un test de sarcina sau pur sh simplu mergeti la un control de rutina la doctorul ginecologic.:)
Dar, nu va suparati, cu tot respectul dar cum ati putut intretine relatii sexuale fara nici un tip de protectie?Sunt fel sh fel de lucruri care se pot intapla...o sarcina nedorita, boli cu transmitere sexuala(gonoree, secretii, hiv, sifilis).Ganditi-va!
pai imi doresc un copil, si cel cu care intretin relatii este sotul meu... va multumesc pt raspunsuri..
Ok, imi cer scuze, dar nu ati precizat ca cel cu care intretineti relatii sexuale este sotul dumneavoastra.In acest caz nu pot decat sa va sfatuiesc sa faceti un control ginecologic.Va pup, si o seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce intarzie, oare. atat de mult?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 12Pastila de a doua zi
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 2Despre mestruatie
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 1Intarziere menstruatie
- 0intarzierea menstruatiei
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Menstruatie intarziata
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: