Diane 35 și menstruatie
Bună seara ! Aș dori să primesc si eu un răspuns în legătură cu problema mea. Am 18 mai și o viață sexuală activă și stabilă, iau anticonceptionalele Diane 35 de un an și câteva 3 luni. Nu am avut nicio problemă cu acceptarea pilulelor, nu am avut perioada de spotting și m-am simțit bine, au dispărut durerile de burtă și ciclul s-a regulat.
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
Dar din luna decembrie a anului trecut ciclul meu vine redus cantitativ (schimb un absorbant la 24 de ore și nici atunci plin) și tine câteva zile (4 zile), iar normal ținea 6-7.
Mă sperie foarte tare diminuarea bruscă a ciclului și aș vrea un răspuns. Țin să menționez că în această perioadă sunt stresată cu examenul, dar am si câteva kg în plus.
Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 4anticonceptionale yasmin
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 4Scurgere ciudata
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2Am avut menstruatia luna trecuta, luna asta doar 2-3 picaturi
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ