Se poate face ceva cu dintele acesta?

Buna ziua,
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
1 comentarii

Carnea sau gingia care a crescut se va taia iar dintele daca are radacina buna mai bine este imbracat in material si cu o coroana ca sa nu se sparga deasupra asta tiar raspunde un dentist bun, la mine asa sa procedat si mia mai zis ceva : ODATA SCOS NERVUL DINTELE MOARE MAI BINE SE TRATEAZA DECAT SAL SCOT.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 9probleme premolar si o masea
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 7durere post extractie
- 108Durere de masea cu nerv scos
- 9infectie la masea
- 7Masea rupta, durere
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 7ma doare maseaua
- 4exctacie masea
- 5Intrebare extractie
- 1Durere dinti insuportabila
- 0Durere de masea
- 2Igiena dupa extractie
- 2Durere de masea plombata
- 2Extracție masea
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea de dinti molarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: