Se poate face ceva cu dintele acesta?
Buna ziua,
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
Am un dinte molar care este distrus in proportie de, as zice 90-95%. Am facut un mic desen care sa va explice care e treaba cu el.
http://gyazo.com/2a26c3cc8201d4264c82f8f072ab3814
Intrebarea mea este: cum s-ar putea extrage dintele, sau daca nu se poate, este posibil sa fie refacut?
Ma doare tot timpul carnea care iese prin dinte, iau Codamin P ca sa treaca durerea dar nu prea functioneaza, am laut 4 azi si a trecut cate 5-10 minute durerea... Ce sa fac?
1 comentarii
Carnea sau gingia care a crescut se va taia iar dintele daca are radacina buna mai bine este imbracat in material si cu o coroana ca sa nu se sparga deasupra asta tiar raspunde un dentist bun, la mine asa sa procedat si mia mai zis ceva : ODATA SCOS NERVUL DINTELE MOARE MAI BINE SE TRATEAZA DECAT SAL SCOT.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5probleme extractie molar minte
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 7durere post chiuretaj
- 3extractie cu umflatura
- 7durere acuta ureche si dinti
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 4Plomba, durere de dinti
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 7Infectie masea si alaptarea
- 2masea
- 10dureri de dinti
- 4Durere dinte ce urca spre nas
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 5Dureri ale maxilarului
- 1Durere masea imbracata
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 2Extractie molar 48
Mai multe informații despre: Extractia dentara durerea de dinti molarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: