se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?

Bună ziua, sunt noua pe site si mi-as dori sa stiu cate ceva despre aceasta metoda de contracepţie : prezervativul. Pe 20 aprilie am avut perioada de menstruaţie, apoi pe 17 mai am avut contact sexual PROTEJAT, fără finalizare în vagin. Am ciclu menstrual neregulat, nu ştiu când am perioada cu fertilitate ridicata sau ovulaţia, nu coincid niciodată calculelor mele. În ceea ce priveşte contactul sexual, repet, a fost protejat, verificat la început şi la sfârşit. La sfârşit am folosit metoda strângerii, nu răsufla, nu curgea, sperma era în rezervor. Pe 3 iunie ar trebui sa îmi vina menstruaţia. De câteva zile am dureri de sâni, sunt stresata, irascibila, plâng din orice, simptome pe care le am în fiecare luna şi fac parte din sindromul premenstrual. Exista totuşi vreo şansă să rămân insarcinata? Sunt fricoasa de fel, nu ştiu ce am sa fac când voi avea o viaţă sexuală activa. Tot ce îmi doresc acum sunt sfaturile unor oameni cu experienţă, care sa ştie sa îmi explice şi sa mă facă sa înţeleg dacă exista sau nu vreun risc. În sinea mea ştiu ca nu as putea rămâne însărcinată, dar eu mereu pun răul pe primul loc. Mulţumesc anticipat pentru ajutor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 7poate ramane insarcinata?
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 7sunt gravida?
- 3sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 0oare sunt insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 0Sunt gravida?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 5Sunt insarcinata?
- 2Sunt însărcinată?
- 6Sunt însărcinată?
- 3Posibila sarcina ?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: