sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
buna ma numesc mirabela si ne dorim un bebe de vro 3 luni am facut sex neprotejat si nu am samas insarcinata dar in schimb mi sa dereglat zilele de menstruatie nu imi mai veneau la 28 de zile cum veneau de obicei ultima menstruatie a fost pe 7 iulie pe 27 iulie am avut putina sangerare din nou pe 1 am facut test si mia aratat k nu sunt SUNT sanse sa fiu insarcinata ???? am facut testul prea devreme????? va rog ajutati-ma!!!!!!!
3 comentarii
Testele de sarcină încep să fie de încredere dacă sunt făcute la mai mult de 15 zile de contactul sexual presupus fertil.
Buna ziua,
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
Am uitat sa mentionez ca astazi (20 ian.) deja nu prea mai curge. este ok daca maine dimineata fac un test de sarcina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2sunt oare insarcinata?
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3Menstruatie dereglata
- 13sarcina sau raceala?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 4Care este riscul...?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 5Sunt insarcinata?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: