secretie de culoare maro, de cateva zile
Buna ziua, am si eu o intrebare:de cateva zile imi curge o secretie de culoare maro ceea ce mi se pare dubios deoarece inainte scretia era transparenta usor albicioasa.sunt ingrijorata, va rog frumos sa-mi da-ti un sfat sau sa-mi spuneti ce poate fi.va multumesc si astept raspunsul dvs.
4 comentarii
Buna ziua,
trebuie sa mergi la un consult ginecologic
nu-i un capat de tara
si
iata vei stii ce ai de facut in continuare.
O zi buna.
trebuie sa mergi la un consult ginecologic
nu-i un capat de tara
si
iata vei stii ce ai de facut in continuare.
O zi buna.
Buna ziua am o problema kre doar aki o pot rezolva inainte sa o fac sau dupa ce o fac knd am penisul in erectie elimin un lichid transparent as vrea sa imi spuneti daka se poate daca exista medicamente pt aja cv va rog frumos o sa platesc pentru ele va multumesc !
Pt Madalina..daca nu este dupa menstra sau inainte, poate fi o dereglare hormonala, mergi la medic pt control si eventual analize..
Pt Geo..acel lichid transparent, este o reactie normala a organismului, atunci cand esti excitat, este lichidul preejeculator, secretat de glandele Cowper, pt lubrifiere..si te rog scrie corect, ca sa putem si noi intelege mesajul tau..
Pt Geo..acel lichid transparent, este o reactie normala a organismului, atunci cand esti excitat, este lichidul preejeculator, secretat de glandele Cowper, pt lubrifiere..si te rog scrie corect, ca sa putem si noi intelege mesajul tau..
buna am si eu o scurgere maro menstra am avuto de pe 6- 10 mai dar de atunci am secretia asta maro pe chilot nu miroase doar ca am mincarimi dar nu in vagin si cind am contact sexual cu sotul meu imi curge mai tare lichidul acela maro... vreau sa va zic ca de 3 ani am sterilet si nu ma feresc am si Diabet sunt insulinodependent si Glanda Hipotiroidiana dar m-am programat pe 4 iunie la un PapaNicolau analiza aia.. ca aceste mincarimi l-e am de vreo 2 luni dar nu imi curgea si acest lichid maro... eu am zis ca aceste mincarimi sunt de la glanda. Va multumesc si astept raspunsul Dvs
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri maroni
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 9secretii vaginale dupa montarea steriletului
- 4Scurgeri maronii
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 2secretie maronie!
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 2Scurgerea maro se poate numi menstruatie?
- 1CM sau hemoragie??
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
- 0Eliminari de culoare neagra
- 1Dupa Menstruatie
- 2Posibila sarcina?
- 0Sângerarea maronie
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 0Bună ziua! secretie maronie si dureri la ovarul drept,
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: