Am ceva boala sau este ceva normal?

31-05-2013
anonim067
Nu este medic/terapeut
anonim067
Buna ziua, de ceva timp am anumite probleme. Ciclul trecut nu a fost unul normal, ci mai mult scurgeri vaginale maronii, fara miros neplacut, dar mai intense.de atunci, periodic am anumite scurgeri tot asa maronii sau doar galben inchis, vascoase, iar acum ar trebui sa imi vina ciclul si am observat ca incep iar acele scurgeri vaginale maronii.pe deasupra, de mai multe luni am scurgeri si la sani.La inceput a fost doar la unul, acum am la ambii. nu stiu ce sa fac, am facut si un test de sarcina acum 2 saptamani dar a aratat ca nu sunt insarcinata.Iar partenerul nu a lasat niciodata in mine. va rog mult sa imi dati un raspuns.
3 comentarii
0
31-05-2013, ora 20:37
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cand ai facut ultimul control ginecologic?Ce rezultate ai avut la PAP si analiza secretiei?
Pentru scurgerea la sani, iti poti face ecografie bilaterala sani si analiza din sange numita prolactina. Un endocrinolog iti poate da sugestii si mai precise la un control, dar analizele astea oricum e bine sa le faci, nu sunt subiective.
Repeta si testul de sarcina.
Sanatate!
0
31-05-2013, ora 21:00
anonim067
Nu este medic/terapeut
anonim067
ultima data cand am fost la un consult ginecologic a fost acum jumatate de an sau mai mult pentru ca aveam chist ovarian, de atunci nu a fost necesar. ar putea avea legatura cu asta? m-am tot gandit si ma tem sa nu am iarasi chist, pentru ca am avut pana acum 3, unul o data la 1 an jumatate
0
01-06-2013, ora 20:36
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Tot numai la un control direct iti poate spune ginecologul ce ar putea fi. In orice caz, aceste scurgeri anormale indica ceva ce trebuie investigat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: