secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni

Buna ziua. Ma numesc Ciocan Cristian, sunt din Bucuresti, am 20 de ani si o problema care persista de 8 luni si nu reusesc sa o rezolv. Dimineata ma trezesc cu un "dop" de flegma in gat (compozitie vascoasa, galbuie si cu particule maronii care nu stiu ce sunt). Stau cate un sfert de ora sa elimin toata secretia pentru ca se rupe greu de peretele faringian si imi vine sa vomit. Desi nu ma doare gatul este foarte iritat, un rosu inchis si am leucoplazii (fara aspect de carcinom, doar pete) de culoare albicioasa si rosu inchis in zona omuletului si in locul amigdalelor. Mentionez ca am amigdalele scoase de la varsta de 10 ani. Initial am crezut ca este din cauza fumatului. Am fumat timp de 3 ani un pachet pe zi, dar in cele din urma m-am lasat pe 15 iulie. Au trecut 2 luni de cand m-am lasat dar problema persista ba chiar este din ce in ce mai suparatoare. Am fost la ORL-ist, mi-a facut o radiografie la sinusuri si in cele din urma mi-a spus ca este de la stomac si mi-a dat sa iau Helicid timp de 10 zile. Am luat, dar degeaba. Mentionez ca am astm bronsic alergic ( cu alergie la acarieni si polen ) si o rinita alergica dar nu cred ca are vreo legatura cu problema asta.
Nu am probleme de respiratie in timpul noptii.
Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Nu am probleme de respiratie in timpul noptii.
Va rog sa ma ajutati. Multumesc
4 comentarii

Si as dorii sa stiu daca aceasta secretie vine cumva din plamani pentru ca nu stiu cu ce sa asociez acele particule de mizerie maronie din compozitia sa. Eu ma gandesc doar la curatirea plamanilor "afumati"

poate fi si din plamani.. dar poate fi si de pe mucoasa faringelui.. care in mod normal are secretii mai lichide.. acum fiind afectata mucoasa.. secretiile sunt mai lipicioase.
1. un regim alimentar strict.. fara rece, acidulate si mancaruri acre.
2 inhalatii si gargara cat mai des posibil.
3. ACC 200 1 la 8 ore
4/ Eurespal 3 pe zi
5 redigest 3 pe zi 3 saptamani pentru stomac
multe lichide, ceai si apa plata...
1. un regim alimentar strict.. fara rece, acidulate si mancaruri acre.
2 inhalatii si gargara cat mai des posibil.
3. ACC 200 1 la 8 ore
4/ Eurespal 3 pe zi
5 redigest 3 pe zi 3 saptamani pentru stomac
multe lichide, ceai si apa plata...

Gargara cu ceai de musetel presupun ca e ok ? dar inhalatii cu ce sa fac?
O sa incep de maine tratamentul acesta si revin peste 3 saptamani cu rezultatul.
Multumesc frumos.
O sa incep de maine tratamentul acesta si revin peste 3 saptamani cu rezultatul.
Multumesc frumos.

in ceaiul de musetel fierbinte se adauga INHALANT.. cateva picaturi.. si se fac inhalatii( dupa ce se mai raceste.. gargara)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8probleme la gat si masele
- 3Cancer de gat?
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 11Punct alb-galben in gat
- 5probleme cu gatul sau alergie
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 1Simt si vad ca am ceva in gat
- 3jena neobisnuita in gat
- 1probleme la gat
- 3Umflatura gat
- 2Pete albe in gat (cred)
- 6Interpretare RMN gât
- 1Cancer la gat
- 2Gat Rosu vezicule transparente in gat si puncte albe?!
- 1Dureri și varsaturi
- 1Durere in gat de aproape un an
- 2Vezicule in gat, tuse uscata/productiva, durere pulmonara
- 5Senzație de mâncare blocată in esofag
- 1Disconfort in gât, urechi
- 25Senzatie de piatra in gat
Mai multe informații despre: problema in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: